Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νίκος Μεσολόγγης (Θύελλα Ραφήνας): Τα 4 στοιχεία για την έξοδο του… Μεσολογγίου προς την άνοδο

Για την έξοδο του… Μεσολογγίου (κάνοντας ταύτιση με το όνομα του καθ’ ύλην αρμόδιου στην προκειμένη περίπτωση με τον κόουτς της Θύελλας Ραφήνας Νίκο Μεσολόγγη) που μπορεί να οδηγήσει στην άνοδο περνάει από συγκεκριμένα στοιχεία.

Ενόψει λοιπόν της έναρξης των μπαράζ για την άνοδο μιλήσαμε με τον επιτυχημένο όπως κρίνεται μέσα από τα αποτελέσματα-την πορεία του-και το ότι παραμένει προσγειωμένος παρότι άριστος γνώστης του χώρου κόουτς της Θύελλας Ραφήνας Νίκο Μεσολόγγη. Στην συνέντευξη που παρέθεσε στο fotisnewsmatch.gr-συνέντευξη επί της ουσίας του ζητήσαμε να απαντήσει όπως και έκανε σε συγκεκριμένα ερωτήματα σχετικά με το πως μπορεί να ξεκλειδώσει η υπόθεση ανόδου μέσα από την διαδικασία των μπαράζ που… κοντός ψαλμός ξεκινάνε το Σαββατοκύριακο.

1. Είναι θετικό ή αρνητικό ότι η ομάδα ξεκινάει τα μπαράζ με ένα αθηναϊκό στην ουσία ντέρμπι;

Ν.Μ.”Είναι ένα παιχνίδι με μια από τις δύο ομάδες φαβορί στην διοργάνωση. Μια ομάδα η οποία έχει δομηθεί για πρωταθλητισμό με ποιοτικό και μεγάλο ρόστερ. Άρα θεωρείται ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.”

2. Προσδίδει μεγαλύτερο κίνητρο ή μεγαλύτερη πίεση στους παίκτες το γεγονός ότι βρίσκονται μπροστά στην μεγάλη πρόκληση που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στην Super League 2;
Ν.Μ. “Σίγουρα είναι μεγάλο το κίνητρο να αντιμετωπίζεις ιστορικές και ποιοτικές ομάδες, που έχουν σαν στόχο τον πρωταθλητισμό και την άνοδο στην Super League 2. Εμείς από την πλευρά μας φτάσαμε στην κατάκτηση χωρίς να το έχουμε στόχο, θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε όλα τα παιχνίδια και στο τέλος της πορείας αυτής θα κάνουμε τον απολογισμό μας.”

3.Υπάρχουν φαβορί σε αυτή την φάση των μπαράζ;

Ν.Μ. “Όπως προανέφερα, υπάρχουν ιστορικές και ποιοτικές ομάδες, που είχαν σαν στόχο την άνοδο στην Super League 2 από το καλοκαίρι που στελεχώθηκαν. Η Κηφισιά, ο Πανιώνιος, και ο Ηρόδοτος είναι ομάδες που φέρουν τα παραπάνω στοιχεία έχοντας τον πρώτο λόγο για την άνοδο, χωρίς να θέλω να μειώσω και την εκπληκτική πορεία που έχει κάνει η Ζάκυνθος.”

4. Ποια είναι πιστεύεις τα στοιχεία που θα παίξουν ρόλο και θα ξεκλειδώσουν την υπόθεση άνοδο και θα οδηγήσουν σε αυτήν, στην φάση των μπαράζ;

Ν.Μ. “Η ετοιμότητα και η συγκέντρωση που θα δείξουν οι ομάδες μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγων των υψηλών θερμοκρασιών, το βάθος που έχουν οι ομάδες όσον αφορά το ποδοσφαιρικό δυναμικό καθώς και ο παράγοντας «τύχη» που θα παίξει σπουδαίο ρόλο στις τέσσερις αυτές αγωνιστικές.”

Νίκος Μεσολόγγης (Θύελλα Ραφήνας): Τα 4 στοιχεία για την έξοδο του… Μεσολογγίου προς την άνοδο
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top