ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Να γίνουν άμεσα προσλήψεις στο Δημόσιο και σωστή διαχείριση της ψηφιακής Πολιτικής

Η αναφορά μου σχετικά με τις προσλήψεις στο Δημόσιο και την εφαρμογή της ψηφιακής πολιτικής γίνεται με αφορμή μια ακροάτρια που βγήκε στον Real Fm και που έλεγε ότι δεν θα πρέπει να γίνουν προσλήψεις στο Δημόσιο και να εφαρμοστεί παντού η ψηφιακή πολιτική.

Ξεκινώντας από το δεύτερο να πω ότι η εφαρμογή της ψηφιακής πολιτικής και πλατφόρμας παντού και σε όλα τα επίπεδα σημαίνει λιγότερα ανθρώπινα εργατικά χέρια και περισσότερες στρατιές ανέργων. Και έπειτα για να φθάσουμε σε αυτό το επίπεδο θα έπρεπε προηγουμένως να είχαν μπει οι σωστές βάσεις να είχε δημιουργηθεί η κατάλληλη υποδομή όπως έχει συμβεί εδώ και πολλά χρόνια πριν σε πολλές χώρες. Δεν γίνονται αυτά ξαφνικά, μια και έξω από την μια στιγμή στην άλλη. Εδώ η κυβέρνηση-η πολιτεία παλεύει να εφαρμόσει με νύχια και με δόντια σωστά την τηλεκπαίδευση και δεν τα καταφέρνει. Εδώ τα συστήματα πέφτουν όταν μπαίνουν πολλοί χρήστες.

Όσο για τις προσλήψεις στο Δημόσιο πρέπει να γίνουν άμεσα. Εδώ και χρόνια όταν οι ασθενείς περίμεναν σε διαδρόμους Νοσοκομείων και σε ράντζα φώναζε η ΠΟΕΔΗΝ να γίνουν προσλήψεις Ιατρικού και Νοσοκομειακού προσωπικού. Και επίσης μεταξύ άλλων να ριχτούν στους δρόμους περισσότερα λεωφορεία και τρόλεϊ οπότε είναι απαραίτητη η πρόσληψη κι άλλων οδηγών ώστε να μην ταλαιπωρείται συνέχεια ο κόσμος και να μην διατρέχει κίνδυνο η υγεία του λόγω της πανδημίας του κορονοϊού αφού είναι καθημερινή κατάσταση πλέον ο απίστευτος συνωστισμός στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Να γίνουν άμεσα προσλήψεις στο Δημόσιο και σωστή διαχείριση της ψηφιακής Πολιτικής
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top