ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Να αφήσουν ήσυχη της εκκλησία ενώ την ίδια στιγμή καλά κρατεί ο συνωστισμός αλλού

Πυρ κατά ριπάς από πολλούς παρατηρείται το τελευταίο διάστημα κατά της εκκλησίας λες και η εκκλησία φταίει για την πανδημία και για πολλά δεινά του τόπου.

Την στιγμή που κάποιοι εκφράζουν την ανησυχία τους μήπως και ανέβουν τα κρούσματα κορονοϊού λόγω συνωστισμού αλλού παρατηρείται συνωστισμός ατελείωτος όλο αυτό το διάστημα.

Στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ συνεχίζουν να είναι κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον και να στριμώχνονται σαν σαρδέλες οι επιβάτες σε αυτά. Το τελευταίο διάστημα γίνεται της κακομοίρας από ουρές έξω από Τράπεζες, ΕΛΤΑ, εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, πρακτορεία της ΔΕΗ πέραν του ότι κάποιοι πηγαινοέρχονται σε Ντουμπάι και Ελλάδα.

Δεν εκφράζουν όμως την ανησυχία τους κάποιοι όταν το προηγούμενο διάστημα υπήρξε συνωστισμός στο Εφετείο, όταν ο κ. Πολάκης εμφανίστηκε χωρίς μάσκα σε Νοσοκομείο, όταν ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε χωρίς μάσκα στην Πάρνηθα, όταν έγινε ο χαμός από κόσμος και χωρίς μάσκες από τους περισσότερους στα εγκαίνια στην Ομόνοια, αλλά και το άνοιγμα των συνόρων για τους Βαλκάνιους σε ένα κρίσιμο διάστημα σχετικά με την έξαρση του κορονοϊού.

Και επίσης ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός της Αθήνας και ο μεγάλος περίπατος μας μάραναν. Εκτιμάται ότι ήταν άστοχές κινήσεις από τον Δήμαρχο της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη. Γιατί όταν στολίζεις την Αθήνα Χριστουγεννιάτικα είναι σαν να προτρέπεις τον κόσμο να απολαύσει το θέαμα. Από την άλλη η Αστυνομία έδιωχνε τον κόσμο από την Αθήνα για να μην υπάρξει συνωστισμός ενώ υπήρχε και η απαγόρευση της κυκλοφορίας τις βραδινές ώρες. Άρα ήταν δώρο άδωρον η Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση και ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός της Αθήνας αφού αρκετοί άλλοι λόγω των περιοριστικών μέτρων που τα σεβάστηκαν δεν μπόρεσαν να απολαύσουν το θέαμα και να πάρουν γεύση από Χριστούγεννα.

Κατά τα άλλα η εκκλησία που αποτελεί τον πνευματικό κόσμο των Ελλήνων και όλων των Ορθοδόξων και γενικά των Χριστιανών φταίει.

Να αφήσουν ήσυχη της εκκλησία ενώ την ίδια στιγμή καλά κρατεί ο συνωστισμός αλλού
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top