Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μίλτος Γκόφας: Είμαι υπέρ της αναδιάρθρωσης!

Ο προπονητής της Αρτάκης, εκφράζει την εκτίμηση και την άποψη του σ’ ότι αφορά τη συνέχεια (ή μη) του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο προπονητής της Αρτάκης Μίλτος Γκόφας εκφράζει την εκτίμηση και την άποψη του σ’ ότι αφορά τη συνέχεια (ή μη) του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, το οποίο διακόπηκε -όπως συνέβη στο σύνολο σχεδόν των αθλητικών δραστηριοτήτων σε παγκόσμιο επίπεδο- λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Διαβάστε τα όσα ανέφερε στο «eviasports»:

“‘Εύχομαι να περάσει γρήγορα αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση που περνάμε, να ‘χουμε υγεία όλοι.

Πιστεύω ότι αυτά τα τρία παιχνίδια της Γ’ Εθνικής θα βρούνε τρόπο να τα κάνουνε, γιατί είναι λίγες οι αγωνιστικές και μπορούν να γίνουν μέσα σε μια εβδομάδα, αν θέλουνε. Αυτή είναι μια πρόβλεψη, που αφορά μια εύκολη λύση. Αλλά από κει και πέρα γενικά για το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο να πω ότι όλα τα πρωταθλήματα θα γίνουν και θα κυλήσουν ομαλά.

Αν γίνουν τα παιχνίδια αυτά για μένα θα είναι μια παρωδία και μια αλλοίωση πρωταθλήματος. Γιατί είναι δεδομένο ότι εμείς μπορεί να μιλάμε με τα παιδιά πολύ συχνά, τους έχουμε δώσει και ένα πρόγραμμα και γενικά γίνεται μια προσπάθεια. Αλλά κάποιες ομάδες που δεν έχουνε στόχους πλέον, νομίζω ότι θα κατέβουν να αγωνιστούν όσο πιο τυπικά γίνεται για να τελειώσει η χρονιά. Και αυτό φυσικά νομίζω ότι αλλοιώνει όλο το πρωτάθλημα.

Είμαι υπέρ της αναδιάρθρωσης, γιατί νομίζω αφήνει τους -όσο το δυνατόν- λιγότερους παραπονεμένους και είναι η καλύτερη λύση.

Ξαναφτιάχνει τα πράγματα, γιατί η περσινή αναδιάρθρωση νομίζω ότι έκανε κακό σε πολλές ομάδες. Ομάδες που ανεβήκανε είναι σαν να μην ανεβήκανε και αυτές που μείνανε στην ίδια κατηγορία είναι σαν να πέσανε, με τη δημιουργία ξαφνικά της επιπλέον κατηγορίας από πάνω. Νομίζω μια αναδιάρθρωση -με συγχώνευση Super League 2 και Football League- θα διορθώσει αυτό το λάθος που είχε γίνει και συγχρόνως για το πρόγραμμα το φετινό, αφήνει -όπως είπα- τους πολύ λιγότερους παραπονεμένους. Αν γίνει όπως ακούγεται και ανέβουν και οι οχτώ πρώτοι απ’ τη Γ’ Εθνική, πέσουνε αυτοί που έχουν ήδη υποβιβαστεί μαθηματικά και παραμείνουν όλοι οι υπόλοιποι, νομίζω ότι είναι η πιο δίκαιη λύση.”

Μίλτος Γκόφας: Είμαι υπέρ της αναδιάρθρωσης!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top