ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Με όλα τα μέτρα υγιεινής η κοπή πίτας των Νέων Ευγένειας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Παρουσία μελών της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου, και τηρώντας τα δέοντα μέτρα λόγω πανδημίας οι Νέοι Ευγένειας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου.
Παρόντες ήταν ο πρόεδρος κ. Αντώνης Σαλίβερος, ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Σπανόπουλος,η Γεν. Γραμματέας κ. Τζένη Ζαρταλούδη, η ταμίας κ. Σούλα Ντουνούκου, η ειδική Γραμματέας κ. Καλυψώ Στυλιανοπούλου και τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Άκης Αξιωτάκης και Κων/νος Βαρβάκης..
Από το τεχνικό επιτελείο ο κ. Δημήτρης Αλειφεράκης, προπονητής Α΄ομάδας και ο κ. Λουκάς Καρμίρης, τεχνικός δ/ντής Ακαδημίας και προπονητής του τμήματος Κ17.
Η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο εύχονται σε όλους
Καλη Χρονιά με υγεία πρωτίστως και γρήγορη επιστροφή στην “κανονικότητα” και φυσικά στην ενεργό δράση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Ακολουθεί μικρό βίντεο στιγμιότυπων από τις κληρώσεις των τυχερών για το 2021, φωτογραφικού υλικού καθώς και διαδικτυακές ευχές ποδοσφαιριστών και προπονητών.
Το φλουρί της πίτας “επεσε” στο κομμάτι των προπονητών και συγκεκριμένα στον κ. Αλειφεράκη Δημήτρη, προπονητή της Α΄ Ομάδας. Ευχόμαστε υγεία και πάντα τυχερός, με πολλές επιτυχίες.
Στην Ανδρική Ομάδα τυχερός είναι ο ποδοσφαιριστής Αλέξης Ζαμπέτης, ενώ στην Ακαδημία μας τυχεροί ποδοσφαιριστές είναι οι:
Κ6 Κάτσικας Δημήτρης
Κ8 Σπάλας Παναγιώτης
Κ10 Νάκο Ορέστη
Κ12 Παχτίτης Γιώργος
Κ14 Τζέρπος Άγγελος
Κ15 Κασσαλής Γιάννης
Κ17 Καραμπίνης Στρατής
Υγεία σε όλους! Χαρές, πρόοδο, επιτυχίες και πάντα τυχεροι!
Η Διοίκηση θα επικοινωνήσει με τους τυχερούς το συντομότερο δυνατόν οι συνθήκες λόγω πανδημίας το επιτρέψουν για την παράδοση των δώρων.

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ - ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2021, ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ & ΕΥΧΕΣ

Με όλα τα μέτρα υγιεινής η κοπή πίτας των Νέων Ευγένειας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top