Α' ΕΠΣΑ

Με Νίκο Κουνάδη στην τεχνική του ηγεσία το Καματερό για 4η συνεχή χρονιά

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΠΑΟ Καματερού, ο Νίκος Κουνάδης θα βρίσκεται για άλλη μια χρονιά στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
“Για 4η συνεχόμενη χρονιά συνεχίζουν μαζί τη συνεργασία τους Καματερό και Νίκος Κουνάδης. Το Δ.Σ. της ομάδας των δυτικών προαστείων, δεν είχε κανένα λόγο να διακόψει το επιτυχημένο πλάνο 5ετίας, που έθεσε εξ’ αρχής, τόσο στη φιλοσοφία
και τους στόχους της ομάδας, όσο και στην υλοποίησή τους, από τον καταξιωμένο τεχνικό, που αποτελεί άλλωστε «μέρος του project» του συλλόγου.

Η νέα περίοδος, θα βρεί λοιπόν στην άκρη του πάγκου του Π.Α.Ο. Καματερού, τον Νίκο Κουνάδη, σε μια κοινή προσπάθεια, με Δ.Σ. , παίκτες και φιλάθλους, ν’ ανεβάσουν την ομάδα ένα επίπεδο παραπάνω, σε τομείς που συζητήθηκαν, εντοπίσθηκαν, υπήρξε σύγκλιση απόψεων και αποτελούν, το στοίχημα και τη πρόκληση της νέας χρονιάς, για τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της α’ ομάδας, του προπονητή και του Δ.Σ. για τις ιατρικές εξετάσεις, τις οδηγίες ασφαλούς επανένταξης και την επανέναρξη των προπονήσεων για τη τρέχουσα περίοδο, ορίζεται για τη Παρασκευή 22/5/2020, ώρα 7.00 μ.μ. στο γήπεδο Καματερού”.

Με Νίκο Κουνάδη στην τεχνική του ηγεσία το Καματερό για 4η συνεχή χρονιά
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top