ΕΠΣΑΝΑ

Μάκης Παπαδόπουλος: Τρομερό να μην υπάρχει από την Πολιτεία ενημέρωση για το αύριο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Τον έντονο προβληματισμό του σχετικά με την συνεχή αγωνιστική-καταστροφική απραξία στην οποία βρίσκεται εδώ και καιρό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κατέθεσε ο γνωστός τεχνικός Μάκης Παπαδόπουλος

Για το τεράστιο αυτό ζήτημα δήλωσε:

Καταρχήν να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με την ελπίδα ότι θα ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα της πανδημίας.
Μπήκαμε στον 3ο μήνα καραντίνας τρομερό να μην υπάρχει η ελάχιστη ενημέρωση από την πολιτεία για το αύριο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου πλήρης ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ σαν να μην υπάρχει.
Είναι καλό να λέμε ότι το ποδόσφαιρο υπήρχε πριν θα υπάρχει και μετά από αυτό , κάνεις δεν σκέφτεται πως ήταν πριν και πως θα είναι μετά , τι συνθήκες θα υπάρχουν και πόσοι άνθρωποι θα θέλουν πλέον να ασχοληθούν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όταν θα το κάνουν να ανοιγοκλείνει όπως τα μαγαζιά .
Δεν θέλω να κάνω κάποια ανάλυση γιατί είναι κουραστικό , δεν θέλω να σκέφτομαι ότι υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν νέα παιδιά που πλέον δεν θα ενδιαφερθούν για τον αθλητισμό η μεγάλα παιδιά που αποφασίσουν να την κόψουν όπως λέμε στον χώρο μας όπως και παράγοντες που δίνουν τα λεφτά τους να θεωρήσουν ότι δεν αξίζει να τα πετάνε.
Νομίζω ότι άμεσα πρέπει να κινητοποιηθεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός προς την πολιτεία και υπεύθυνα να μας πουν τι μέλλει γενέσθαι γιατί αθλητισμός δεν είναι μόνο η προπόνηση ο αγώνας η νίκη , ισοπαλία, ήτα , έχει απίστευτα πολλά παράπλευρα οφέλη αν αναλογιστούμε ότι μιλάμε για το μεγαλύτερο κοινωνικό φαινόμενο.

Μάκης Παπαδόπουλος: Τρομερό να μην υπάρχει από την Πολιτεία ενημέρωση για το αύριο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top