ΕΠΣΑΝΑ

Μαγεία στην τελετή λήξης των Ακαδημιών της Δόξας Κορωπίου (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Σε πολύ όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ 28/6 η τελετή λήξης των Ακαδημιών της ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι γονείς των αθλητών μας, οι χορηγοί μας, τα μέλη του Δ.Σ. της Ομάδας, φίλοι του Συλλόγου και φυσικά οι πρωταγωνιστές…οι αθλητές μας!
Στην σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται ακόμα τα εξής:

Την εκδήλωση “άνοιξε” ο μικρότερος αθλητής της Ακαδημίας μας, Δημήτρης Κατσαμακας, ο οποίος έχει γεννηθεί μόλις το 2017.

Οι προπονητές μας ευχαρίστησαν γονείς και αθλητές για την συνεργασία και ευχήθηκαν η επόμενη σεζόν να κυλήσει ολόκληρη!

Τον λόγο πήρε αμέσως μετά ο Ταμίας του Συλλόγου, κ. Θανάσης Ακαρεπης ο οποίος ανέφερε ότι φέτος δεν μπορεί να γίνει απολογισμός της χρονιάς μιας και καταφέραμε να λειτουργήσουμε μόνο 3 μήνες. Εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός ότι κάθε χρόνο είμαστε περισσότεροι στην Τελετή Λήξης της Ακαδημίας και ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη στον Σύλλογο μας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Γεώργιος Γκίκας μας έδωσε μια γεύση από τα events που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία Ανδρικού & Ακαδημίας την επόμενη αγωνιστική περίοδο και αναφέρθηκε στην συνάντηση εκπροσώπων της Ομάδας μας με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κιούση και τις προσπάθειες που γίνονται από την Δημοτική Αρχή για την επίλυση των θεμάτων με τις αθλητικές εγκαταστάσεις και κυρίως για την ανακατασκευή του πλαστικού γηπέδου στο Στάδιο Παπασιδέρης, η οποία θα είμαι σωτήρια για τις ποδοσφαιρικές ομάδες της πόλης μας.

Αναφερθήκαμε επίσης στην άμεση ανταπόκριση της δημοτικής αρχής στο αίτημα μας για εξοπλισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων με αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτες.

Στη συνέχεια, αναφερθήκαμε στα σχέδια που υπάρχουν και στις δράσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν την επόμενη αγωνιστική περίοδο και έγινε η βράβευση των χορηγών της ομάδας μας.

Η βραδιά έκλεισε με κρασάκι, μεζεδάκι, μουσική και κουβεντούλα, ως είθισται.

Θα θέλαμε Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους παραβρέθηκαν χθες στην γιορτή της ακαδημίας μας.

Τους χορηγούς μας Marmodom , Ofthalmos Official , Mertikas Meat House , HouseControl Markopoulo , @Autoservice Aggelis, @Αθανασιος Παπαμιχαλης, AISHA Making New Stories για την σημαντική βοήθεια τους στην Ομάδα μας!

Τους γονείς των αθλητών για την εμπιστοσύνη τους και την στήριξή τους σε κάθε μας δράση.

Κυρίως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές μας, οι οποίοι μας μαθαίνουν καθημερινά ότι η προσπάθεια, το μοίρασμα, η ομαδικοτητα, η καλοσύνη και κυρίως η αγάπη, είναι αστείρευτες και ανόθευτες έννοιες όταν είσαι παιδί.Μαζι τους, γινόμαστε κι εμείς λίγο παιδιά και λίγο καλύτεροι…♥️

Καλό καλοκαίρι!!
Μαγεία στην τελετή λήξης των Ακαδημιών της Δόξας Κορωπίου (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top