ΕΠΣΑΝΑ

Λευκή ισοπαλία στο φιλικό της Δόξας Κορωπίου με Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ
ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΠΡΩΤΕΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ 0 – 0

2ο φιλικό για την ΔΟΞΑ μας και απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Ηλία Λάζαρη, που παίζει και σε ανώτερη κατηγορία. Το τιμ όμως του Βαγγέλη Δημητρίου στάθηκε εξαιρετικά.
Η ομάδα μας είχε πολύ καλές ευκαιρίες με Πλάκα, Ντουνη, Αλεξίου και Σιδέρη να επιτύχει κάποιο τέρμα, αλλά κάτι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Τσιβιλογλου, κάτι η αστοχία μας στην τελική προσπάθεια δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να επιτύχουμε κάποιο τέρμα.
Το βασικό όμως είναι ότι ο προπονητής μας δοκίμασε διάφορα σχήματα και διάφορους παίκτες και αυτό είναι το ζητούμενο στα φιλικά. Είναι σίγουρο ότι η δουλειά που γίνεται είναι πολύ καλή (και με την βοήθεια του Ρήγα του Καννελου) αλλά πρέπει να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους για να δούμε την ΔΟΞΑ που θέλουμε.
Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Α.Π.Σ Πρωτέας Παλαιάς Φωκαίας και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑΝΑ όπου και αγωνίζονται.
Ξεκίνησαν οι: Δήμας Χρήστος, Κασάι, Κορωνιας, Αλεξίου Στέλιος, Ξεφτερακης, Ντουνης, Αγγελής, Αλεξίου Αλέξανδρος, Ολγκερ, Ντολβα, Πλάκα.
Έπαιξαν επίσης οι: Τρουπης, Παπανικολάου, Σιδέρης, Δήμας Σωτήρης, Νουρια, Ανδριανος, Λαμαι,
Επόμενο φιλικό το ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στο Λαύριο με τον τοπικό ολυμπιακό.

Λευκή ισοπαλία στο φιλικό της Δόξας Κορωπίου με Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top