Α' ΕΠΣΑ

Και επίσημα η ανανέωσε με Γ. Παρασκευαϊδη η Νέα Ιωνία, συνεργάτης του ο Αντ. Αργυρίου

Επισημοποιήθηκε από την διοίκηση της Νέας Ιωνίας η ανανέωση της συνεργασίας με τον ανερχόμενο τεχνικό Γιώργο Παρασκευαϊδη

Λογική η εξέλιξη αυτή μιας και την περσινή σεζόν λόγω κορονοιού που έβαλε λουκέτο στα πρωταθλήματα δεν του δόθηκε η δυνατότητα να αναδείξει το έργο του και του δίνεται η ευκαιρία να το κάνει φέτος.

Ανέλαβε πέρυσι στις 12 Οκτωβρίου τη Νέα Ιωνία ωστόσο πρόλαβε μόλις τρία ματς να καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

Στη συνάντηση που έγινε με μέλη του διοικητικού συμβουλίου επισημοποιήθηκε η συμφωνία με τις δυο πλευρές να δίνουν τα χέρια.

Γυμναστής και συνεργάτης του κ. Παρασκευαϊδη θα είναι ο Αντώνης Αργυρίου που ήταν και πέρυσι στο σύλλογο.

Η ανακοίνωση της ομάδας

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιώργο Παρασκευαϊδη.

Στη συνάντηση που έγινε με το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια αφού διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το σχεδιασμό και την οργάνωση της ομάδας.

Έτσι χρειάστηκε μόλις μερικά λεπτά για να επικυρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Γυμναστής της ομάδας μας και άμεσος συνεργάτης του κ. Παρασκευαϊδη θα είναι ο Αντώνης Αργυρίου.

Με αισιοδοξία, όρεξη για δουλειά και πάθος που αξίζει για τη Νέα Ιωνία μας λοιπόν ξεκινά άμεσα ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν

Και επίσημα η ανανέωσε με Γ. Παρασκευαϊδη η Νέα Ιωνία, συνεργάτης του ο Αντ. Αργυρίου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top