ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΙΩΝΙΚΟΣ: Δημήτρης Τερεζόπουλος ανέλαβε Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας και προπονητής στην Κ19

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας και προπονητής στο τμήμα της Κ19.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, που γεννήθηκε στις 28/5/1966 στην Αθήνα και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro, έχει να επιδείξει επί σειρά ετών μια σημαντική πορεία στο κορυφαίο επίπεδο με εμπειρίες και παραστάσεις.

Έχει διατελέσει πρώτος προπονητής στον Πανιώνιο και τον Αστέρα Τρίπολης, όπως και βοηθός προπονητή, έχει δουλέψει με επιτυχία στην Ακαδημία του Πανιωνίου και του ΠΑΣ Γιάννενα από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή και του προπονητή σε όλες σχεδόν τις ηλικιακές ομάδες, ενώ έχει εργαστεί και στα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού.

Έχει συμμετάσχει επίσης, σε κορυφαία διεθνή ευρωπαϊκά τουρνουά ως προπονητής τμημάτων υποδομής με σημαντική επιτυχία.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός, καλωσορίζει τον Δημήτρη Τερεζόπουλο και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του.

ΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ : Κριτήρια Επιλογής Δοκιμασιών Αξιολόγησης Συνεχίζονται.(BINTEO-ΦΩΤΟ)
Σταθης Γιαππαπας by Σταθης Γιαππαπας 10 Ιουνίου, 2021 in ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ-ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΙΩΝΙΚΟΣ 2 min read
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ : Κριτήρια Επιλογής Δοκιμασιών Αξιολόγησης Συνεχίζονται.’
Το σημαντικότερο κομμάτι στην αξιολόγηση της απόδοσης εντοπίζεται στα κριτήρια με τα οποία θα επιλέγουν οι ανάλογες δοκιμασίες – tests.

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι μια δοκιμασία είναι ιδανική, όταν αυτή παρέχει σε ασφαλείς συνθήκες, τις απαραίτητες χρήσιμες πληροφορίες (έγκυρες – αξιόπιστες) για τον σχεδιασμό της προπόνησης ή ενός προγράμματος απλής άσκησης.

Για τον λόγο αυτό έχει αναπτυχθεί πληθώρα δοκιμασιών, δεσμών Tests και μεθόδων με τις ανάλογες παραλλαγές για όλες τις φυσικές ικανότητες και τη σωματομετρία.

Με ποια κριτήρια θα επιλέξετε την κατάλληλη εργομετρική δοκιμασία αξιολόγησης (για την ομάδα ή για προσωπικό σας όφελος και ανάγκη).

Απαιτήσεις και χαρακτηριστικά στοιχειά Αθλήματος ή της όποιας Φυσικής Δραστηριότητας.
Προπονητική εμπειρία του αθλητή ή του ασκούμενου (πχ Γνώση τεχνικής εκτέλεσης της δοκιμασίας, αθλητής υψηλής προπονητικής εμπειρίας και επιδόσεων).

 

ΙΩΝΙΚΟΣ: Δημήτρης Τερεζόπουλος ανέλαβε Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας και προπονητής στην Κ19
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top