ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιωνικός: Αντίθετος σε κάθε ενέργεια μη διεξαγωγής του Πρωταθλήματος

Ξεκάθαρη η θέση της ΠΑΕ Ιωνικός για την επανέναρξη του πρωταθλήματος!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

«H ΠΑΕ Ιωνικός και ο Πρόεδρος της κος Ιωάννης Τσιριγώτης εκφράζουν την βαθιά τους δυσαρέσκεια, αλλά και τον έντονο προβληματισμό τους ως προς το γεγονός της μη πρόσκλησης τους, αλλά και ούτε καν ενημέρωσης του στη διάσκεψη ομάδων της Football League. Αρχικά ως καλοπροαίρετοι και καλόπιστοι θα θεωρήσουμε ότι αυτή η ενέργεια δεν έγινε τεχνηέντως.

Δοθείσης της ευκαιρίας καθιστούμε σαφές και σε όλους τους τόνους ότι η ΠΑΕ Ιωνικός είναι αντίθετη σε κάθε ενέργεια μη διεξαγωγής του Πρωταθλήματος και μάλιστα όταν αυτή υποκινείται από ιδιοτελείς σκοπούς. Αντιθέτως αδημονεί για την ολοκλήρωση του. Παράλληλα, δηλώνει πανέτοιμη, μιας και αρχή μας είναι πως τα Πρωταθλήματα πρέπει να αρχίζουν και να τελειώνουν στους αγωνιστικούς χώρους με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές, και όχι να κρίνονται σε μυστικές συναντήσεις με γνώμονα επιθυμίες κατά το δοκούν και διάφορα προσχήματα.

Οι δομές και οι εν γένει εγκαταστάσεις του γηπέδου του Ιωνικού, με ενέργειες του Προέδρου του, πληρούν και τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές σε θέματα υγιεινής και διεξαγωγής υψηλού επιπέδου αγώνων. Με μόνο οδηγό τις εντολές των ειδικών και τις επίσημες αποφάσεις του κρατικού μηχανισμού, τις οποίες και θα τηρήσουμε απαρέγκλιτα, είμαστε σε αναμονή.

Προτεραιότητά μας είναι η δημόσια υγεία και η εύρυθμη λειτουργία του Πρωταθλήματος που είμαστε βέβαιοι ότι αν συνεχιστεί θα μας βρει Πρωταθλητές.

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Ιωνικός

Χάρης Λεουνάκης»

Ιωνικός: Αντίθετος σε κάθε ενέργεια μη διεξαγωγής του Πρωταθλήματος
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top