Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηχογραφήθηκε ο ύμνος του Άρη Βούλας για τα 70 χρόνια από την ίδρυσή τoυ

Ο ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΔΕΝ ΗΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΘΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥΓΣ Αρης Βουλας Η σχετική ανάρτηση του συλλόγου:
70 χρόνια ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1952 – 2022
Σε ένα χρόνο, ο αρχαιότερος σύλλογος του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Άρης Βούλας κλείνει 70 χρόνια λειτουργίας. Στο πλαίσιο αυτής της γιορτής ετοιμάζει πολλές όμορφες εκπλήξεις, αρχής γενομένης με αυτή τη φωτογραφία.
Μπορεί αγωνιστικά λόγω του COVID-19 να υπάρχει απραξία, αλλά εξωαγωνιστικά ο σύλλογος συνεχίζει να οργανώνεται για την μετέπειτα εποχή.
Ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος δεν νοείται να μην έχει το δικό του ύμνο.
Γι αυτό ο υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων του συλλόγου, τα τελευταία 3 χρόνια, ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, έγραψε τους στίχους και ανέθεσε την παραγωγή και σύνθεση της μουσικής στον γνωστό για τις επιτυχίες του ΝΙΚΟ ΤΕΡΖΗ και τον ΑΚΗ ΔΕΙΞΙΜΟ να τους τραγουδήσει. Στο στούντιο του ΝΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ έγινε η ηχογράφηση και η τελική μίξη του ύμνου. Ένας ύμνος που θα τον ζηλέψουν και οι ομάδες πρώτης εθνικής, απο μια δημιουργική DREAM TEAM για την εξίσου DREAM TEAM του Άρη Βούλας.
Στη φωτογραφία (απο τα δεξιά) ο ΝΙΚΟΣ ΤΕΡΖΗΣ, ΑΚΗΣ ΔΕΙΞΙΜΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ο πρόεδρος ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ και ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ την ημέρα της ηχογράφησης.
Μείνετε συντονισμένοι, γιατί οι εκπλήξεις και το πάρτι για την γιορτή των 70 χρόνων μόλις άρχισε!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, γένι και εσωτερικός χώρος

 

 

 

 

 

 

 

 

Ηχογραφήθηκε ο ύμνος του Άρη Βούλας για τα 70 χρόνια από την ίδρυσή τoυ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top