Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η Μαρκό 2-1 τον Εθνικό αλλά δεν γλίτωσε τον υποβιβασμό

Δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει τον υποβιβασμό για την Μαρκό το νικηφόρο 2-1 επί του Εθνικού

Στα υπόψη του αγώνα ο τραυματισμός των δυο τερματοφυλάκων του Εθνικού Πειραια, όπου είχε αποτέλεσμα στολή τερματοφύλακα να φορέσει ο Λουσιέν Κούντου.

Συγκεκριμένα στο ημίχρονο αποχώρησε ο Μπακόλας με θλάση ενώ στο 1′ της επανάληψης ο Μανωλικίδης που είχε αντικαταστήσει το Μπακόλα δέχτηκε γονατιά με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να μεταφερθεί στο 401 Νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 55 με τον Καρυτινό, με τον Δηλαβέρη στο 70′ με φάουλ να σημειώνει το 2-0. Στο 85′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με το Στάμο σε 2-1.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Γ.Σ ΜΑΡΚΟ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 2-1 ΚΑΡΥΤΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟ 1-0 ΒΓΗΚΕ ΤΕΤ ΤΑ ΤΕΤ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΣΕ ΕΚΑΝΕ το 1-0 ΜΕ ΣΟΥΤ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΛΑΒΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟ 2-0 ΜΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ Ο ΣΤΑΜΟΣ ΜΕ ΣΟΥΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΜΙΧΟΡΟΝΟ ΣΤΟ 0-0 ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΚΛΟΥ ΣΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΣΤΑΜΟΥ ΣΤΟ 2-0 ΣΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ

Διαιτητές: Αλάμπεης, Νικολάου-Δέτση (Αθηνών)

ΜΑΡΚΟ (Βασίλης Σπάθας): Χαλκίδης, Μαυρίδης, Ξυγκάκης (65′ Κοκοτσάκης), Τσίκλος, Κοκαβέσης, Κατσάρας, Κότσι (70′ Κοβάνης), Καρυτινός, Σένε, Χίσο (83′ Πρέντι), Δηλαβέρης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Ντανιέλ Μπατίστα): Μπακόλας (46′ λ. τρ. Μανωλικίδης (55′ λ. τρ. Πεχλιβανίδης)), Κορλιές, Γκαρδιακός, Παπαγεωργίου (46′ Κούντου), Αθανασίου, Αγγελόπουλος, Ξενοπανάγος (46′ Βαγγέλης), Στάμος, Ματσαδές (85′ Αρκούδας), Μακρίδης. Λαζαρίδης.

Η Μαρκό 2-1 τον Εθνικό αλλά δεν γλίτωσε τον υποβιβασμό
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top