ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη να πληρώσει τον λογαριασμό των νέων επερχόμενων λουκέτων στην εστίαση και της ανεργίας

Οι μεγάλοι πολιτικοί ηγέτες διακρίνονται από τις γενναίες αποφάσεις που παίρνουν έχοντας ωστόσο εξασφαλίσει το μέλλον των πολιτών της Ελλάδας στην προκειμένη περίπτωση, ακόμα και σε πολύ δύσκολες περιστάσεις

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη λόγω του κορονοϊού αλλά και των μεταλλάξεων το τελευταίο διάστημα επικαλούμενη τους ειδικούς έχει θέσει σε περιοριστικά μέτρα την χώρα μας εδώ και ένα χρόνο. Κλείνουμε χρόνο πλέον με αυτή την κατάσταση και το μόνο που ακούμε από τον κο Μητσοτάκη και τα πρόσωπα της κυβέρνησης είναι ότι θα τα καταφέρουμε.

Το ίδιο έχουμε ακούσει και από πολλούς πολιτικούς από την ημέρα που επιβλήθηκαν τα μνημόνια ότι, δεν θα πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού. Εννοώντας βέβαια τα ατελείωτα και δυσβάσταχτα χαράτσια που συνεχώς πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Το τελευταίο διάστημα η ελληνική κυβέρνηση υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ακολουθεί το σύστημα ακορντεόν σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα.

Το σίγουρο είναι ότι σε λίγο καιρό θα πέσουν βροχή τα νέα λουκέτα κυρίως στην εστίαση αλλά και σε άλλα μαγαζιά ενώ θα υπάρξουν πολλές στρατιές ακόμα ανέργων.

Η κυβέρνηση λοιπόν Μητσοτάκη θα πρέπει να πληρώσει τον λογαριασμό κανονικά και όχι με ημίμετρα και ψίχουλα.  Θα πρέπει να πληρώσει λοιπόν τους καταστηματάρχες και τους υπαλλήλους που θα μείνουν στον δρόμο εφ’ όρου ζωής μέχρι να φθάσουν στα συντάξιμα χρόνια και όχι με μια πενιχρή αποζημίωση. Αυτό επιβάλλουν οι όροι της Δημοκρατίας. Και σίγουρα λεφτά υπάρχουν αφού σε άλλους και σε άλλους αλλά και για τα εξοπλιστικά προγράμματα δίνονται απλόχερα.

Και όλα τα αντεργατικά μέτρα και τα… άλλα μέτρα όπως αυτά της παιδείας που πέρασαν στην ζούλα και στο όνομα της πανδημίας να τεθούν και πάλι επί τάπητος σε διάλογο με όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές με την λήξη της πανδημίας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη να πληρώσει τον λογαριασμό των νέων επερχόμενων λουκέτων στην εστίαση και της ανεργίας
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top