ΕΠΣΔΑ

Η ΕΠΣΔΑ για αναβολή τουρνουά Προεθνικών, Γ. Σ. και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ Ε.Π.Σ.Δ.Α
ΑΝΑΒΟΛΗ Τουρνουά Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ Κ14 και Κ15 ΕΠΣΔΑ Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διεύθυνση των Προεθνικών αποφάσισαν την αναβολή του τουρνουά που ήταν προγραμματισμένο για το προσεχές Σαββατοκύριακο (26- 27/9/2020). Διαπιστώθηκε ότι ακαδημίες δεν διέθεταν τις απαιτούμενες κάρτες υγείας και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των παιδιών προγραμματίζουμε το τουρνουά για το επόμενο Σαββατοκύριακο (3-4/10/2020). Για τις νέες λεπτομέρειες του τουρνουά θα επικοινωνήσει μαζί σας ο Υπεύθυνος προγράμματος τις επόμενες ημέρες.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο εφαρμογής προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας έναντι του SARS COVID-19 η γενική συνέλευση της Ε.Π.Σ.Δ.Α. που ήταν προγραμματισμένη για τις 28/09/20 με θέμα τον απολογισμό του 2019 και τον προϋπολογισμό του 2021 αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας .
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ  ΕΠΕΙΓΟΝ!
Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ ‘’Επιβολή των μέτρων προσωρινής απαγόρευσης της παρουσίας κοινού στις αθλητικές εκδηλώσεις’’ και μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης, ΟΛΟΙ οι αγώνες διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, πράγμα που σημαίνει ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η παρουσία θεατών στο γήπεδο. Μόνο αξιωματούχοι, υπάλληλοι, άτομα με λειτουργιά εργασίας και διαπιστευμένοι των μέσων ενημέρωσης / δημοσιογράφοι, επιτρέπονται να βρίσκονται στο γήπεδο. Σας παρακαλούμε για την αυστηρή εφαρμογή του Υγειονομικού Πρωτόκολλου της Γ.Γ.Α. στα πρωταθλήματα των Ενώσεων μας.

Η ΕΠΣΔΑ για αναβολή τουρνουά Προεθνικών, Γ. Σ. και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top