ΕΠΣΑ

Η ΕΠΣΑ να βάλει φραγμό στους δήθεν δημοσιογράφους και ιδιώτες καμεραμάν

Η ΕΠΣΑ έβγαλε και αυτή τη φορά μια ανακοίνωση περί των βιντεοσκοπήσεων.

Αυτό όμως που έχουμε να επισημάνουμε στην ΕΠΣΑ είναι ότι πλέον πρέπει να βάλει φραγμό στην είσοδο στο γήπεδο των δήθεν δημοσιογράφων, καμεραμάν και φωτορεπόρτερ.

Θα πρέπει να μπαίνουν στο γήπεδο μόνο όσοι είναι κάτοχοι καρτών της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ, οι καμεραμάν που ανήκουν στους τεχνικούς Τύπους και οι πραγματικοί επαγγελματίες φωτορεπόρτερ που και αυτοί έχουν κάρτα μελών ΠΣΑΤ και ανήκουν στο σωματείο τους.

Όλοι οι άλλοι είναι απλοί ιδιώτες. Και το fotisnewsmatch.gr θα καταγγέλλει κάθε παρανομία.

Είναι σαν να αντικαθίσταται οι επαγγελματίες με δίπλωμα προπονητή από οποιονδήποτε ιδιώτη που έχει γνώσεις προπονητικής, οι γιατροί αγώνων από ιδιώτες που έχουν γνώσεις ιατρικής, και οι διαιτητές και οι παρατηρητές επίσης από ιδιώτες και φιλάθλους που έχουν σχετικές γνώσεις. Και άδειες βιντεοσκόπησης αγώνων να δίδονται μόνο σε επαγγελματίες.

Σε διαφορετική περίπτωση καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι είναι όλοι ίσια και όμοια. Οπότε μιας και δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές τότε τα ισοπεδώνουμε όλα.

Για παράδειγμα δεν είναι δυνατόν να δίδεται άδεια βιντεοσκόπησης αγώνα σε βοηθούς καταστήματος ζαχαροπλαστικής. Ούτε να παρουσιάζονται άτομα που να είναι και δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ και τελικά όλα μαζί.

Και είναι πολύ εύκολο η ΕΠΣΑ να βρει ποιοι δημοσιογράφοι είναι μέλη ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ, ποιοι είναι επίσημοι καμεραμάν και φωτορεπόρτερ. Και να την αναρτήσει την λίστα για να γνωρίζουν ο κόσμος και οι παράγοντες.

Η ΕΠΣΑ να βάλει φραγμό στους δήθεν δημοσιογράφους και ιδιώτες καμεραμάν
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top