ΕΠΣΑ

Η ΕΠΣΑ να αναρτά κάθε Παρασκευή τα ονόματα αυτών που βιντεοσκοπούν αγώνες

Όλα τα πράγματα πρέπει να μπουν στην θέση τους και αυτό πρέπει να συμβεί από την ΕΠΣΑ όπως και τις άλλες Ενώσεις.

Είναι υποχρέωση πιστεύουμε της ΕΠΣΑ όπως και των άλλων Ενώσεων και αυτό πρέπει να συμβαίνει, να αναρτά και να αναρτούν κάθε Παρασκευή την λίστα με τα ονόματα αυτών στους οποίους θα δίδεται άδεια για την βιντεοσκόπηση αγώνων μαζί με την πραγματική επαγγελματική τους ιδιότητα, αν έχουν φυσικά.

Αυτό για να μαθαίνουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι που βιντεοσκοπούν… ανιδιοτελώς αγώνες και δεν παίρνουν ούτε ένα… πενηντάρικο από σωματεία! αν πράγματι είναι δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΗΕΑ ή του ΠΣΑΤ και αν είναι νόμιμοι επαγγελματίες φωτορεπόρτερ ή καμεραμάν. Ή αλλιώς να μαθαίνουμε ποια είναι τα επαγγέλματα αυτών των ανθρώπων. Διαφορετικά θα τα συμπληρώνει τα επαγγέλματά τους η ιστοσελίδα μας. Γιατί για παράδειγμα υπάρχουν κάποιοι που είναι βοηθοί ζαχαροπλάστη σε ζαχαροπλαστείο κοντά στο Μετρό στην Πανόρμου και που μάλιστα έχουν βιντεοσκοπήσει ακόμα και αγώνες Γ’ Εθνικής έστω κι αν ορθογραφικά δεν ξέρουν να γράφουν ούτε το όνομά τους. Κι έπειτα κάποιοι αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι χωρίς να έχουν καμία τέτοια ιδιότητα και ταυτότητα και χωρίς να κόβουν καν μπλοκ παροχής υπηρεσιών όπως υποχρεούνται να κάνουν οι επαγγελματίες του χώρου. Όπως υπάρχουν κι άλλοι που τραβάνε γάμους και βαφτίσια αλλά βιντεοσκοπούν και αγώνες και κάνουν και live streaming κάτι το οποίο βέβαια γνωρίζουν και τα μικρά παιδιά. Ούτε στα επίσημα φιλικά παιχνίδια δεν πρέπει να μπαίνουν δεδομένου μάλιστα ότι και σε αυτά ακόμα και σε τουρνουά η ΕΠΣΑ όπως και άλλες Ενώσεις ζητάνε τον ορισμό υποχρεωτικά επίσημων διαιτητών.

Έτσι για να μαθαίνει ο κόσμος των ομάδων τι γίνεται.

Και έπειτα και επαναλαμβάνουμε την πρότασή μας η ΕΠΣΑ όπως και οι άλλες Ενώσεις να αναρτούν τα ονόματα των πραγματικών δημοσιογράφων που είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ και που μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα. Μια πρόταση που βρίσκει σύμφωνο το σύνολο των σωματείων.

Η ΕΠΣΑ να αναρτά κάθε Παρασκευή τα ονόματα αυτών που βιντεοσκοπούν αγώνες
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top