ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΕΠΣ Σάμου αμφισβητεί την δικαιοδοσία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να λήξει τα τοπικά πρωταθλήματα

Η ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΝΑ ΣΦΥΡΙΧΤΕΙ ΛΗΞΗ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Με αφορμή την ανακοίνωση της απόφασης της ΕΠΟ περί ματαίωσης των τοπικών πρωταθλημάτων που διοργανώνουν οι ΕΠΣ, υπήρξε αντίδραση από την ΕΠΣ Σάμου που αμφισβητεί την δικαιοδοσία της ΕΕ της ΕΠΟ να σφυριχτεί λήξη στα τοπικά.

Υπενθυμίζεται ότι στην ΕΠΣ Σάμου πρόεδρος είναι το Νο2 της εποχής Γραμμένου στην ΕΠΟ, ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νίκος Βακάλης. Ο τελευταίος ήταν και ο μόνος που δεν ψήφισε στις εκλογές της ΕΠΟ πριν λίγες εβδομάδες καταγγέλοντας παρέμβαση της κυβέρνησης στο αυτοδιοίκητο και αντικαταστατικές διαδικασίες.

Στη λογική αυτή προφανώς συνεχίζει και έτσι από την ΕΠΣ Σάμου μετά την απόφαση για λήξη στα τοπικά πρωταθλήματα εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, η οποία πάντως δεν επηρεάζει την εξέλιξη αυτών της Θράκης και το πιο πιθανό είναι να μην επηρεάσει το οριστικό τέλος και στα πρωταθλήματα του νησιού:

“Η ανακοίνωση της ΕΠΟ περί διακοπής των τοπικών πρωταθλημάτων, μόνο ως προτροπή μπορεί να εκληφθεί.

Το Δ/Σ της ΕΠΣ Σάμου και απ’ την στιγμή που θα επιτραπεί το «άνοιγμα» του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού , θα συσκεφθεί και αφού πάρει την άποψη των σωματείων της θα πράξει αναλόγως.

Οι τοπικές διοργανώσεις είναι ευθύνη των διοργανωτριών. Που στην προκειμένη περίπτωση είναι οι κατά τόπους ΕΠΣ κ κανείς άλλος.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ΕΠΣ Σάμου αμφισβητεί την δικαιοδοσία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να λήξει τα τοπικά πρωταθλήματα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top