ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η ΕΠΣ Πειραιά για την καταγραφή των σωματείων και τα έργα σε Σιταποθήκες, Ρέντη, ΑΓΕΤ Χαραυγής

Προσοχή!! Επείγουσα ενημέρωση για τα ερασιτεχνικά σωματεία (22/5/2020 ΕΠΕΙΓΟΝ!
Όπως μας ενημέρωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όλα τα Αθλητικά ερασιτεχνικά σωματεία θα πρέπει να εγγραφούν στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων που δημιούργησε η Γ.Γ.Α. για την καταγραφή του συνόλου των αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων.

Η εγγραφή στο μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ είναι απαραίτητη προκειμένου να τύχουν των παροχών και των ευεργετημάτων που προβλέπονται στα μέτρα στήριξης των Αθλητικών Φορέων λόγω του κορωνοϊού.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατοχή του κάθε σωματείου της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης.

Σε διαφορετική περίπτωση τα σωματεία που δεν έχουν την «Ειδική Αθλητική Αναγνώριση» θα πρέπει να ακολουθήσουν την διαδικασία για την απόκτηση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης από την Γ.Γ.Α..

Τα σωματεία μας για να μπορέσουν να ενημερωθούν και να ξεκινήσουν την διαδικασία, πρέπει να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα προεγγραφής αθλητικών σωματείων στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Α. www.gga.gov.gr/mitroo .

Η Προεγγραφή των σωματείων θα πρέπει να γίνει μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020.

Ενημέρωση για τα έργα σε Σιταποθήκες – Ρέντη – ΑΓΕΤ Χαραυγής

Όπως μας ενημέρωσε ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Κερατσινίου/Δραπετσώνας, δια του εντεταλμένου συμβούλου, κ. Δ. Θωμαΐδη συνεχίζονται τα έργα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Σιταποθηκών Κερατσινίου.

Ήδη τοποθετήθηκε ο νέος συνθετικός χλοοτάπητας, ενώ αυτές τις ημέρες αναμένεται να προχωρήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του ηλεκτροφωτισμού και συντήρησης της εξέδρας.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει ανακατασκευή του ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ.

Επίσης όπως μας ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Νικαίας-Αγ. Ι. Ρέντη κ. Ν. Παναγόπουλος, ξεκίνησε η αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ρέντη Σ. Μελισσουργός.

Το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουλίου, ενώ και σε αυτό το γήπεδο ο Δήμος θα κάνει έργα συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού.

Η ΕΠΣ Πειραιά για την καταγραφή των σωματείων και τα έργα σε Σιταποθήκες, Ρέντη, ΑΓΕΤ Χαραυγής
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top