ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η ΕΠΣ Πειραιά για την ονομαστική κατάσταση ατόμων και τις αλλαγές στον ΚΑΠ

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (18.9.2020) Eνόψει των αγώνων του Κυπέλλου Πειραιά που θα διεξαχθούν το ΣΚ 19-20/9/2020 η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει για τα εξής:

1. Κάθε σωματείο για την είσοδο του στην έκαστοτε αθλητική εγκατάσταση, πρέπει να παραδίδει στην είσοδο την Ονομαστική κατάσταση των 35 ατόμων που επιτρέπεται- ονομαστική κατάσταση πρέπει να παραδίδουν και οι αξιωματούχοι του αγώνα( διαιτητές , ιατρός παρατηρητής κλπ.) Εννοείται ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος φιλάθλων και η λειτουργία των εξεδρών, ενώ οι καταστάσεις θα παραδίνονται στον Παρατηρητή πρίν την έναρξη του αγώνα.

2. Λόγω της πανδημίας COVID 19 όλα τα διαγωνιζόμενα σωματεία, οφείλουν να τηρούν στο ακέραιο το ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ που έχει γνωστοποιήσει η Γ.Γ.Α. για την ασφαλή άθληση και αφορά τα σωματεία τους ποδοσφαιριστές, προπονητές στελέχη που θα εισέρχονται στους αγωνιστικούς χώρους( Ιατρικές Βεβαιώσεις), καθώς σε αντίθετη περίπτωση δεν θα διεξάγονται οι αγώνες τους με υπαιτιότητα τους.

3. Είναι υποχρεωτική η χρησιμοποίηση στην ενδεκάδα τριών νεαρών αθλητών γεννηθέντων το έτος 2000 και μετά.( Ισχύει και για τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής στο Κύπελλο)

4.Είναι υποχρεωτική η χρησιμοποίηση στην ενδεκάδα 7 ελλήνων ποδοσφαιριστών

5.Στα πρωταθλήματα & στο Κύπελλο επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμό ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το έτος 1982 και μετά

6.Κατ΄ εξαίρεση επιτρέπεται η αναγραφή στο Φ.Α. και η χρησιμοποίηση στην ενδεκάδα ενός ποδοσφαιριστή γεννηθέντα το έτος 1981 ή το έτος 1980. ( Δεν ισχύει η διάταξη αυτή για τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής στο Κύπελλο)

7.Οι προπονητές για να καθήσουν στον πάγκο, πρέπει να έχουν την Ταυτότητα Πιστοποίησης που εκδίδει η Ε.Π.Σ.Π.

Κατ΄ εξαίρεση για τους αγώνες κυπέλλου του ΣΚ οι προπονητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την περσινή Ταυτότητα Πιστοποίησης ή την Ταυτότητα Τριετίας Προπονητή σε ισχύ.

*Η Ταυτότητα Πιστοποίησης Προπονητών των σωματείων της Γ΄ Εθνικής είναι σε έντυπη μορφή, ενώ οι Φυσ/τές – Γυμναστές κάθονται με επίδειξη των σχετικών εγγράφων πιστοποίησης τους.

 

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠ

1. Βάση του νέου ΚΑΠ που παρελήφθη από την ΕΠΟ πρόσφατα, τα σωματεία στους αγώνες του μπορούν να δηλώνουν 20άδα, αντί για 18άδα που ίσχυε μέχρι τώρα- και μόνο για την τρέχουσα σεζόν λόγω του κορωνοιού.

2. Οι ομάδες έχουν δικαίωμα να κάνουν 5 αλλαγές, και επιπρόσθετα 6η αλλαγή στην παράταση.

Προκειμένου να περιορισθεί η διακοπή στην εξέλιξη του αγώνα, κάθε ομάδα θα έχει μέχρι τρείς ευκαιρίες για να προβεί στις 5 αλλαγές κατά την διάρκεια του αγώνα, ενώ ελεύθερα επιτρέπονται οι αλλαγές κατά την διάρκεια του ημιχρόνου.

Οι αλλαγές και οι ευκαιρίες που δεν χρησιμοποιούνται μεταφέρονται στην παράταση.

3. Σε περίπτωση κατά την οποία τα χρώματα της στολής των ομάδων που διαγωνίζονται είναι τα ίδια ή παραπλήσια, το φιλοξενούμενο σωματείο υποχρεούται στην αλλαγή στολής.

Αν δεν έχει, ο διαιτητής το αναγράφει στο Φ.Α., η γηπεδούχος ομάδα αλλάζει χρώμα στολής και η φιλοξενούμενη θα τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο, με απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της οικίας διοργανώτριας.

4. Τα ερασιτεχνικά σωματεία της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας υποχρεούνται να προσλαμβάνουν προπονητή κάτοχο ταυτότητας UEFA Β΄ η UEFA PLUS τουλάχιστον.

Τα ερασιτεχνικά σωματεία της Β΄ – Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας υποχρεούνται να προσλαμβάνουν προπονητή κάτοχο ταυτότητας UEFA C΄ τουλάχιστον.

5. Όσες φορές ορίζεται να διεξαχθούν στο ίδιο γήπεδο δύο αγώνες πρωταθλήματος, η ώρα έναρξης του δεύτερου απ’ αυτούς πρέπει να καθορίζεται σαράντα πέντε (45) λεπτά, τουλάχιστον, μετά την ώρα που κανονικά θα έληγε ο πρώτος αγώνας.

6. Οι ποινές που επιβάλλονται στα πρωταθλήματα Υποδομών εκτίονται μόνο σ΄ αυτά. Μέχρι την έκτιση της ποινής ο ποδοσφαιριστής δεν δύναται να αγωνισθεί σε άλλο ηλικιακό πρωτάθλημα που δικαιούται να συμμετέχει άρθρο 37 παρ. 3 του Κ.Α.Π.)

 

*Οι Προκηρύξεις Πρωταθλημάτων &Κυπέλλου στις οποίες έχουν συμπεριληφθεί όλες οι αλλαγές του Νέου ΚΑΠ έχουν ήδη αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ: www.epspeir.gr ενότητα Προκηρύξεις – έντυπα.

Η ΕΠΣ Πειραιά για την ονομαστική κατάσταση ατόμων και τις αλλαγές στον ΚΑΠ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top