ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η ΕΠΣ Πειραιά για την αιμοδοσία 31/3 και την Σχολή UEFA D

Αιμοδοσία στην Ε.Π.Σ.Πειραιά (22/1/2021)

Την ετήσια εκδήλωση της αιμοδοσίας προγραμματίζει η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ για την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 τις ώρες 14.30 – 18.30, στα γραφεία της ένωσης στον περιβάλλοντα χώρο ΣΕΦ, ελπίζοντας ότι οι εθελοντές αιμοδότες που προέρχονται από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά θα ανταποκριθούν όπως την τελευταία χρονιά 2019.

Να σημειωθεί ότι η περσινή εκδήλωση της αιμοδοσίας λόγω των αναστολών της πανδημίας είχε αναβληθεί, οπότε αντιλαμβανόμαστε ότι οι ανάγκες για λίγες σταγόνες αίματος είναι μεγάλες.

Σχολή UEFA D τα διήμερα 20-21 & 27-28 Μαρτίου 2021 στον Πειραιά

H E.Π.Σ.ΠEIΡAIA ανακοινώνει την λειτουργία της Σχολής UEFA D΄ τα διήμερα 20-21 &27-28 Μαρτίου 2021 που θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να παρακολουθήσει τουλάχιστον ένας εκπρόσωπος από κάθε ποδοσφαιρική ακαδημία των σωματείων της δύναμής μας.

Επιπλέον την σχολή μπορούν να παρακολουθήσουν κατά σειρά προτεραιότητας στελέχη, προπονητές αλλά και γονείς (εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα).

Η κατοχή πιστοποιητικού UEFA D΄ θα αποτελεί πλέον ένα από τα κριτήρια ελέγχου λειτουργίας και κατάταξης που θα θεσπιστούν από την ΕΠΟ.

Η παρακολούθηση της Σχολής UEFA D΄ στα διήμερα 20-21 &27-28 Μαρτίου 2021 είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα γίνει διαδικτυακά, ενώ το πρακτικό μέρος της Σχολής θα πραγματοποιηθεί μόλις οι υγειονομικοί κανόνες το επιτρέψουν.

Αναλυτικά για την θεματολογία της Σχολής, αλλά και για τα δικαιολογητικά εγγραφής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν από το site της Ε.Π.Σ. Πειραιά (ενότητα ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – ΕΝΤΥΠΑ).

Η ΕΠΣ Πειραιά για την αιμοδοσία 31/3 και την Σχολή UEFA D
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top