ΕΠΣΑΝΑ

Η δήλωση του Τάκη Μακροδημήτρη για την ενασχόλησή του μόνο με τις Ακαδημίες του Σαρωνικού

Ο ΤΑΚΗΣ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥΑ.Ο Σαρωνικός Αναβύσσου – F.C Saronikos Anavyssou

ΔΗΛΩΣΗ ΤΑΚΗ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
Συναντήθηκα πριν από λίγες μέρες με την διοίκηση του Σαρωνικού και ενημέρωσα τον πρόεδρο κ. Χάιδο και τον γενικό αρχηγό κ. Νικολάου για την πρόθεσή μου να σταματήσω την ενασχόληση μου με την ανδρική ομάδα και να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Σύλλογο μόνο από το κομμάτι της Ακαδημίας. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, καθώς μέχρι την τελευταία στιγμή επέμεναν να συνεχίσω και στην πρώτη ομάδα, δείχνοντας έτσι έμπρακτα την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση τους προς στο πρόσωπό μου.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
Στην περίοδο της πανδημίας σκέφτηκα πολύ και προβληματίστηκα για το μέλλον. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ψυχολογικά πολύ κουρασμένος, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μετά από τόσους μήνες αγωνιστικής απραξίας. Επίσης τα τελευταία δύο χρόνια είχα επιφορτιστεί με πολλές αρμοδιότητες στον Σύλλογο του Σαρωνικού, κάτι που με κούρασε πνευματικά καθώς ο χαρακτήρας μου είναι τέτοιος που ήθελα να τα καταφέρω σε όλα με απόλυτη επιτυχία. Ύστερα από πολλή σκέψη κατέληξα ότι κάτι έπρεπε να αφήσω πίσω και από τη στιγμή που πήρα αυτή την απόφαση, η επιλογή μου να αφοσιωθώ αποκλειστικά στην Ακαδημία του Σαρωνικού ήταν μονόδρομος. Δεν σας κρύβω ότι στα δύο πρώτα χρόνια της συνεργασίας μου με τον Σύλλογο, όταν και είχα μόνο την ευθύνη της Ακαδημίας, έζησα δύο από τα πιο όμορφες και δημιουργικές σεζόν της προπονητικής μου καριέρας. Ήμουν τόσο ικανοποιημένος και γεμάτος από τη δουλειά που κάναμε και τα αποτελέσματα που είχαμε, που δεν είχα την παραμικρή επιθυμία να επιστρέψω σε πάγκο ανδρικής ομάδας. Και δεν θα είχε συμβεί αν δεν μου ζητούσαν έντονα τα μέλη της διοίκησης του Σαρωνικού να βοηθήσω με την εμπειρία μου την ανδρική ομάδα που μόλις είχε πάρει την άνοδό της στην Α’ Κατηγορία. Περάσαμε δύο πολύ καλές χρονιές στο ανδρικό, παρά τα πρωτόγνωρα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία, όμως πιστεύω πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ολοκληρωθεί η συνεργασία μου αυτή. Μέσω της δήλωσης μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους και των δύο διοικήσεων με τις οποίες συνεργάστηκα, από τους οποίους δεν έχω το παραμικρό παράπονο τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και σε αυτό της συνεργασίας. Ο Σαρωνικός Αναβύσσου διοικείται από ανθρώπους με σωστή ποδοσφαιρική φιλοσοφία, σοβαρότητα και συνέπεια, που σπάνια συναντά κανείς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε και για τον σεβασμό που έδειξαν προς το πρόσωπό μου. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους φιλάθλους της Αναβύσσου που ήταν πάντα δίπλα μας τόσο στις χαρές όσο και στις δύσκολες στιγμές.
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
Όπως είπα και παραπάνω η απόφαση μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Ακαδημία του Σαρωνικού.
Με μεγάλη όρεξη και ενθουσιασμό θα συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών. Η σοβαρή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών του Συλλόγου είναι πλέον κοινώς αποδεκτή από όλους και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο για να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Με μεγάλη χαρά ενημερώθηκα πως ενεργοποιούνται ξανά στην Ακαδημία του Σαρωνικού οι κ.κ. Χασάπης, Παπαδόπουλος και Τάκης που είναι άνθρωποι με μεράκι και δίνουν μεγάλη σημασία στο οργανωτικό κομμάτι. Σε συνεργασία και με το Δ.Σ. της ομάδας που δίνει μεγάλη έμφαση στην Ακαδημία, όλοι μαζί ενωμένοι, είναι βέβαιο πως θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον του Συλλόγου, καθώς το πλάνο που είχαμε θέσει πριν από 4 χρόνια όταν και ξεκίνησα τη συνεργασία μου με την ομάδα, παίρνει πλέον σάρκα και οστά και σύντομα το ρόστερ της ανδρικής ομάδας του Σαρωνικού θα αποτελείται στην συντριπτική του πλειοψηφία, από παιδιά της Ακαδημίας του.
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά όταν και θα ανακοινωθεί από τους αρμόδιους φορείς η επανέναρξη των προπονήσεων.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κάθεται

Η δήλωση του Τάκη Μακροδημήτρη για την ενασχόλησή του μόνο με τις Ακαδημίες του Σαρωνικού
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top