Α' ΕΠΣΑ

Η ανακοίνωση των Σουρμένων για το γηπεδικό: Θα συνεχίσει να υπάρχει

Τα Σούρμενα εξέδωσαν το ακόλουθο Δελτίο Τύπο σχετικά με το γηπεδικό ζήτημα:

Πολύς θόρυβος, αντικρουόμενα μηνύματα και πληροφορίες μας έρχονται το τελευταίο διάστημα και αφορούν στα όρια των δήμων Ελληνικού – Αργυρούπολης και Γλυφάδας, αλλά και το ρέμα της Ευρυάλης, που αποτελεί το φυσικό όριο των δύο Δήμων.

Δυστυχώς σε αυτή τη συζήτηση εμπλέκεται, χωρίς να το επιδιώκουμε, και ο Σύλλογος μας σε σχέση με το γήπεδο και φυσική έδρα του Α. Σ. Σουρμένων. Υπενθυμίζουμε ότι το γήπεδο αυτό το υπερασπίστηκαν με αγώνες και στάθηκαν διαχρονικά απέναντι στα συμφέροντα των οικοπεδοφάγων των διαφόρων εποχών, άνθρωποι πολύ σημαντικοί του τόπου μας και με μεγάλη προσφορά στο Σύλλογο.

Τονίζουμε λοιπόν προς πάσα κατεύθυνση, ότι το γήπεδο αυτό υπάρχει εκεί επί πολλές δεκαετίες, σίγουρα πριν από όλους εμάς και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από εμάς στον ίδιο ακριβώς χώρο ,προκειμένου να στεγάζει τις πλούσιες δραστηριότητες του Α.Σ. Σουρμένων. Αναμένουμε λοιπόν να μην εμπλέκεται ο Σύλλογός μας και ειδικά το ευαίσθητο θέμα της φυσικής του έδρας σε οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, εάν και θεωρούμε ότι ήδη τα μηνύματα έχουν ληφθεί από αυτούς που πρέπει και έχουν ήδη αντιληφθεί ότι δεν χωρούν παιχνίδια στην πλάτη και σε βάρος του ένδοξου Αθλητικού Συλλόγου Σουρμένων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Σουρμένων

Η ανακοίνωση των Σουρμένων για το γηπεδικό: Θα συνεχίσει να υπάρχει
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top