Α' ΕΠΣΑ

Η ανακοίνωση της Κηπούπολης για την επανέναρξη των Ακαδημιών της

Με ανακοίνωση της η Κηπούπολη ενημερώνει για το θέμα της επανέναρξης των Ακαδημιών της αναφέροντας τα εξής:

Αναλυτικά…

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Κηπούπολης ενημερώνει τους Αθλητές και Γονείς/Κηδεμόνες ότι, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αρμοδίων φορέων, τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021θα πραγματοποιηθεί η επανέναρξη των Προπονήσεων Ποδοσφαίρου.

Το σωματείο μας (Διοίκηση, Προπονητές, Ιατροί, Φροντιστές)έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους σας, θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους αθλητές τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα υποδειχθούν από τους αρμόδιους φορείς, καθώς και να σας κατευθύνει στα απαραίτητα, για τη συμμετοχή σας, βήματα.

Εκτός των ενημερώσεων που λαμβάνουν οι Αθλητές του Σωματείου, από τους εκάστοτε προπονητές τους, περί των λεπτομερειών της επανέναρξης (πρωτόκολλα, ημέρες και ώρες προπονήσεων κτλ ), θα υπάρξει νέα λεπτομερής ανακοίνωση μας αναφορικά με τα υγειονομικά ισχύοντα, όταν αυτά οριστικοποιηθούν, αφού σε αυτά θα περιλαμβάνονται, εκτός των άλλων και οι ημέρες και ώρες προπονήσεων των ομαδικών γκρουπ.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας, σας ευχόμαστε Χρόνια πολλά, το Αγιο Φως να είναι πάντα στις οικίες σας να προστατεύει τις οικογένειες σας, να έχετε υγεία και να χαμογελάτε.

Στα παιδιά μας, που προσεχώς θα συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στη μεγάλη αυτή δοκιμασία. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα επέλθει, να σημάνει την οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΟ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ

Η ανακοίνωση της Κηπούπολης για την επανέναρξη των Ακαδημιών της
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top