Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού για τις παρεμβάσεις αναβάθμισης στο ΕΑΚ Κορυδαλλού

🇹🇭Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C. 🇹🇭

🏟️ Οι εργασίες στο γήπεδο συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς!!! Οι παρεμβάσεις που κάνει η δημοτική αρχή της πόλης μας για την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων και του γηπέδου ΕΑΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ που θα είναι πλέον ένα σύγχρονο νέο γήπεδο με εξαιρετικές συνθήκες για τους αθλητές και αθλούμενους ειναι σε εξέλιξη. Η δημοτική αρχή και ο κ. Χουρσαλάς με μεγάλη ευαίσθησια και υπευθυνότητα αναβαθμίζουν τις εγκαταστάσεις και δίνουν τεράστια πνοή στον αθλητισμό της πόλης.
Το ΕΑΚ Κορυδαλλού ομορφαίνει… γίνεται ένα γήπεδο στολίδι, ένα σύγχρονο μοντέρνο γήπεδο και σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο να γυρίσει η ομάδα μας στο αθλητικό της σπίτι. Η αντικατάσταση του τάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου με νέας σύγχρονης γενιάς τάπητα είναι σε πλήρη εξέλιξη, οι χώροι υγιεινής στις κερκίδες, ώστε το κοινό να έχει απόλυτη ασφάλεια και υγιεινή, θα τοποθετηθεί νέος φωτισμός με λαμπτήρες νέας τεχνολογίας LED ώστε οι αθλητές, παιδιά και ενήλικες να έχουν την δυνατότητα άθλησης σε σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον. #Συγχαρητήρια σε όλους τους αρμόδιους φορείς και την δημοτική αρχή της πόλης μας. Έργα πνοής αθλητισμού και πολιτισμού που δίνουν κίνητρα σε όλους τους νέους και όλους τους πολίτες. 🇹🇭#TAFC #FAMILY #RESPECT #DhmosKorydallou #ErgaPnwis 🏟️

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο
Σχετικά με την έναρξη των Ακαδημιών ο σύλλογος αναφέρει:
🇹🇭ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C.🇹🇭 #ΕΝΑΡΞΗ_ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ_ΑΕ_ΘΥΕΛΛΑΣ_ΑΧΙΛΛΕΑ_ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ_FC
💙❤️⚽ Ξανά μαζί…!!! Για να συνεχίσουμε να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο όλοι μαζί… Για να ζήσουμε την κάθε στιγμή του ποδοσφαίρου όπως τς αξίζει με σεβασμό και υπευθυνότητα⚽Έναρξη Ακαδημίας Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C. Σας περιμένουμε κοντά μας την Τετάρτη 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στα γραφεία της ομάδας μας στο Γήπεδο Ασύλου να συζητήσουμε μέσα σε ένα υγιές περιβάλλον με χαρά και οικογενειακό κλίμα. Θα είναι μεγάλη μας τιμή να σας δούμε στην έναρξη της νέας σεζόν και να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο! ❤️💙🇹🇭⚽#TAFC #RESPECT #FAMILY #AkadhmiaPodosfairou — χαρούμενος στην τοποθεσία Κορυδαλλός Αττικής.

Η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού για τις παρεμβάσεις αναβάθμισης στο ΕΑΚ Κορυδαλλού
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top