Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C για τη συνεργασία με ΝΙΚΕ Κ’ Μαρία Σάκκαρη (ΦΩΤΟ)

Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C. : Η εταιρεία ΝΙΚΕ που ντύνει και εξοπλίζει με την κορυφαία ποιότητα την ομάδα μας, ειναι κοντά μας.

Μια πολυ σπουδαία και ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποίησε η Ακαδημία της ομάδας μας σε συνεργασία με την κορυφαία αθλητική εταιρεία στον κόσμο, την ΝΙΚΕ.

Η εταιρεία ΝΙΚΕ που ντύνει και εξοπλίζει με την κορυφαία ποιότητα την ομάδα μας, ειναι κοντά μας.

Μέσα σε μια φανταστική ατμόσφαιρα έγινε ένα εξαιρετικό event και οι μικροί μας αθλητές το απόλαυσαν με όλη τους την καρδιά.

Οι άψογα καταρτιζμενοι εκπρόσωποι της NIKE μετέφεραν μέσα από συζήτηση την έννοια και την σημασία του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού στα παιδιά μας και στην συνέχεια έκαναν προπόνηση στους μικρούς αθλητές μας στα πλαίσια του προγράμματος MAKES SPORTS A DAILY HABIT.

Μια σπουδαία συνεργασία ξεκίνησε και έρχονται ακόμα ποιο ξεχωριστά πράγματα.

Το ποδόσφαιρο είναι εδώ. Μέλημα μας ή χαρά των παιδιών και η σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου μέσα σε ένα υγιές και ασφαλή περιβάλλον με απόλυτο σεβασμό.Συνεχίζουμε δυναμικά..Συνεχιζουμε μελλοντικά!

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "THE ACADEMY ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ACADEMY"

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "THE ACADEMY ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ACADEMY"

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάνουν σπορ, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "THE ACADEMY ACADEMY ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ"

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "角 THE ACADEMY Special Event by Nike A.E. THYELLAS ACHILLEA KORYDALLOU F.C. ΑΟΥΕΛΛΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ACADEMY"

Σχετικά με την μεγαλειώδη προσπάθεια της Μαρίας Σάκκαρη η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού αναφέρει;

🇹🇭A.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C. 🇹🇭🇬🇷🎾ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ🎾🇬🇷⁣
⁣👏Η σπουδαία Μαρία Σάκκαρη «λύγισε» από την Τσέχα Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα μετά από σχεδόν 3,5 ώρες εξαιρετικου συγκλονιστικου αγώνα και έμεινε εκτός τελικού.Για εμάς όμως είναι νικήτρια για την τεράστια προσπάθεια της!
⁣⁣🇬🇷ΜΑΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,μας έκανες υπερήφανους, έγραψες ΙΣΤΟΡΙΑ! 💙⁣⁣❤️ #TAFC

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Η Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C για τη συνεργασία με ΝΙΚΕ Κ’ Μαρία Σάκκαρη (ΦΩΤΟ)
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top