Α' ΕΠΣΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΥΓΙΤΗΣ (ΔΙΑΝΑ): ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΤΙΣΕΙ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΥΓΙΤΗΣ: ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΤΙΣΕΙ ✍️ Ο πρόεδρος της Διάνα Ηλιούπολης κύριος Γιάννης Ζευγίτης προχώρησε στην κάτωθι δήλωση:
«Επειδή γνωστοποιήθηκε η τρίμηνη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή μας Χρήστου Φάρου στον Γυμναστικό σύλλογο Ηλιούπολης, ως πρόεδρος της Διάνα θα ήθελα να κάνω την κάτωθι τοποθέτηση. Δεν διαλύουμε αυτό που έχουμε χτίσει στο σωματείο. Η αβεβαιότητα όμως που υπάρχει για την επόμενη μέρα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εν καιρώ πανδημίας και η δίψα των ποδοσφαιριστών να αγωνιστούν, μας υποχρεώνει να σεβαστούμε την θέση τους και να μην σταθούμε εμπόδιο στις φιλοδοξίες τους. Οι αθλητές αυτοί ανήκουν στο δυναμικό του συλλόγου μας. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό γίνεται και αποτελεί πρωτοβουλία μας παρά το γεγονός ότι η πανδημία, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, έθιξε με την διακοπή των πρωταθλημάτων τους στόχους και τις επιδιώξεις μας. Να θυμίσουμε σε όλους ότι η Διάνα ήταν δεύτερη πέρσι και πρώτη φέτος, όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΑΚΟΣ 고양한하 er A.O. ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 1974"

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΥΓΙΤΗΣ (ΔΙΑΝΑ): ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΤΙΣΕΙ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top