Α' ΕΠΣΑ

Για 8η σεζόν ο Γιώργος Τζώτζης στην τεχνική ηγεσία του ΑΟ Ιλίου

Με τον Γιώργο Τζώτζη στην τεχνική ηγεσία θα προχωρήσει και τη νέα σεζόν ο ΑΟ Ιλίου, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Ο έμπειρος και καταξιωμένος και επιτυχημένο τεχνικός θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας για 8η συνεχόμενη σεζόν, και δίκαια θεωρείται ένας από τους πιο καταξιωμένους προπονητές στα γήπεδα της Αθήνας.

Υπό τις οδηγίες του ο ΑΟ Ιλίου θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει κατακτήσει τρεις ανόδους, ενώ έχει τη μερίδα του λέοντος στην ανάπτυξη των Ακαδημιών του συλλόγου, που πλέον λειτουργούν σχεδόν υποδειγματικά. Έχει καθοριστική συμβολή στην ανάδειξη του ταλέντου πολλών από τα παιδιά των τμημάτων υποδομών, με κάποια από αυτά να αγωνίζονται σε μεγαλύτερους συλλόγους, έχοντας πετύχει σε συνεργασία με την διοίκηση, τη στελέχωση του τμήματος ανδρών σε μεγάλο βαθμό από παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Πλέον στο σύλλογο θέλουν να ολοκληρωθεί σύντομα η διαδικασία ανανέωσης με το ήδη υπάρχον ρόστερ, και στη συνέχεια θα γίνουν στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις σε όποιες θέσεις κριθεί απαραίτητο.

Για 8η σεζόν ο Γιώργος Τζώτζης στην τεχνική ηγεσία του ΑΟ Ιλίου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top