ΕΠΣΑΝΑ

Για 5η χρονιά στους Νικητές Ανθούσας ο τεχνικός Ηλίας Τριανταφύλλου και ο Δ. Αλεξόπουλος

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ 5η ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΩΟΥΤΣ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ
Νικητές Ανθούσας – Μεσογείων

Για 5η συνεχή χρονιά , θα πορευτούμε με τον κόουτς Ηλία Τριανταφύλλου στην τεχνική ηγεσία του ανδρικού μας τμήματος για την σαιζόν 2021-22.

Όταν υπάρχει αλληλοεκτίμηση , σεβασμός και αναγνώριση του έργου του , τότε η ανανέωση της συνεργασίας μας με τον κόουτς Ηλία Τριανταφύλλου είναι αυτονόητη .

Ξεκινήσαμε το 2017 στην Γ΄Κατηγορία , ζήσαμε την χαρά της ανόδου το 2019 και βιώσαμε μαζί τις 2 τελευταίες ημιτελείς και δύσκολες χρονιές .

Η σπουδαία ποδοσφαιρική του καριέρα, με πάνω από 300 εμφανίσεις σε επαγγελματικές κατηγορίες , η αγάπη του για το καθαρό δημιουργικό ποδόσφαιρο , η προπονητική τεχνογνωσία που διαθέτει ,ο σεβασμός και η αλληλοεκτίμηση με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα των ΝΙΚΗΤΩΝ , αλλά κυρίως το ήθος και η προσωπικότητά του, μας κάνει να πιστευτούμε ότι θα έχουμε μία ακόμη πετυχημένη συνεργασία και την επόμενη σαιζόν.

Μαζί του σε ρόλο Βοηθού θα συνεχίζει να βρίσκεται ο Δημήτρης Αλεξόπουλος , κάτοχος πλέον διπλώματος UEFA D , ο οποίος με την αφοσίωση και την αγάπη του για την ομάδα, μας έχει κερδίσει όλους .

Ας ελπίσουμε η νέα αγωνιστική περίοδος να είναι καλύτερη από την φετινή και να κυλίσει αβίαστα χωρίς διακοπές και προβλήματα για όλους

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "TEXNIKO TEAM 2021- 2022 ΝΙΚΗΤΕΣ N 19 ANOOYE 25 IKHTEL N 19 ΜΕΣΟΙ IN ΣΑΣ"

Για 5η χρονιά στους Νικητές Ανθούσας ο τεχνικός Ηλίας Τριανταφύλλου και ο Δ. Αλεξόπουλος
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top