ΕΠΣΑΝΑ

ΦΩΤΟ από το ξεκίνημα της δράσης των Ακαδημιών του Κρυονερίου

ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑΑκαδημία F.C. Kryoneri
·
Επιτέλους, ύστερα από 7 μήνες παίξαμε ξανά ποδόσφαιρο. Η Ακαδημία μας με αντιπροσώπους τα τμήματα Κ6, Κ8 και Κ10, τίμησαν την άριστη φιλοξενία της Δροσιάς, αποσπώντας τα θερμά συγχαρητήρια τόσο των φίλων αλλά όσο και των αντιπάλων. Σαν συμπέρασμα, η παρουσία μας τόσο σαν εμφάνιση και οργάνωση αλλά όσο και σε αγωνιστικο επίπεδο, ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ.Το δε συγκεκριμένο συμπέρασμα έχει μεγαλύτερη αξία όταν είναι συμπέρασμα των αξιων αντιπάλων μας.
Ο διευθυντής της Ακαδημίας κος Σάκης Μπλάτζας ανέφερε τα εξής : ευχαριστούμε το γειτονικό σωμάτιο της Δροσιάς και ιδιαίτερα τον κο Γεροντακη Γιάννη , τόσο για την πρόσκληση όσο και για την άψογη φιλοξενία. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς των μικρών αθλητών της Ακαδημίας, που επί 2 και πλέον έτη μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και που με την συνεργασία τους αναπτύξαμε αυτή την Ακαδημία. Όμως δεν θα μπορούσα να παραλείψω να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου, προπονητές-βοηθούς-παιδαγωγούς κους : Τουμπανακη Χριστόφορο, Τελωνιατη Μάνο, Μπλάτζα Γιάννη, Τσουνη Σπύρο, Σταυρίδη Άγγελο, Χότζα Μάριο, Παπούκα Αλέκο, καθώς και τους παλιότερους Σαχίνη Θοδωρή, Βεκιο Χρήστο και Σιατραβανη Αχιλλέα.. Ένα team με ολη6την σημασία της λέξης… Τέλος το Κρυονέρι είναι εδώ και είναι διαφορετικό!!!!

 

ΦΩΤΟ από το ξεκίνημα της δράσης των Ακαδημιών του Κρυονερίου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top