Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φεύγουν και οι παίκτες μετά την διοίκηση στο Κορωπί

Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΟΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.ΚΙΟΥΣΗΣ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΟΚ .ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ,ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑΑθλητικός Όμιλος Κορωπίου

•ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ•
Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε σε τοπική εφημερίδα (notioanatolika) τις δηλώσεις του κ. Δημάρχου ο οποίος με μια μέθοδο ” σαλαμοποίησης” προσπαθεί να αποδείξει ότι πάντα κάποιος άλλος ευθύνεται.
Αναφέρεται στην σημερινή διοίκηση του ΑΟΚ και προσπαθεί με απαξιωτικό τρόπο να υποβαθμίσει το έργο μας λέγοντας δήθεν ότι δεν έχει πειστεί για κάποια προσπάθεια αναδιοργάνωσης.
Αυτή η αναδιοργάνωση έγινε κ. Δήμαρχε απλά εσείς,λόγω έλλειψης χρόνου, δεν ήρθατε ποτέ στο γήπεδο ή σε κάποιο παιχνίδι της ομάδος μας ή έστω σε κάποιο συμβούλιο μας ώστε να ενημερωθείτε.
Αυτή τη στιγμή στις Ακαδημίες του ΑΟΚ αθλούνται 100 παιδιά από το Κορωπί, υπάρχουν 3 Κορωπιώτες άξιοι προπονητές, ένας τεχνικός Διευθυντής, μια φυσιοθεραπεύτρια ένας φροντιστής και μια κοπέλα γραμματειακής υποστήριξης, όλοι άρτια καταρτισμένοι στο
αντικείμενο τους.
Επίσης στη αντρική ομάδα αγωνίζονται 9 παιδιά από το Κορωπί, και μάλιστα σε επίπεδο Α κατηγορίας, κάτι που επί πολλά χρόνια ζητούσε επίμονα η τοπική κοινωνία.
Στον ένα χρόνο που εμείς κ. Δήμαρχε είμαστε διοίκηση έχουν εξοφληθεί ΟΛΕΣ οι οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδος (Από δικά μας χρήματα) και παραδίδουμε μια πεντακάθαρη ομάδα.
Αυτά ως προς το εάν έγινε προσπάθεια αναδιοργάνωσης.
Τώρα σχετικά με το μεγάλο ζήτημα της διακοπής της επιχορήγησης του Δήμου Κρωπίας από το 2015 προς τον ΑΟΚ και επειδή κανένας από εμάς δεν ήταν στην διοίκηση τότε θα θέλαμε και εμείς, αλλά και οι δημότες του Κορωπίου, να μάθουμε:
1) Πόσα χρήματα εισέπραξαν ως επιχορήγηση το 2015 ;
2) Ποιός εισέπραξε τα χρήματα;
3) Ποιός ήταν τότε πρόεδρος της ομάδος;
4) Αφού δεν προσκόμισαν τα απαραίτητα τιμολόγια, ως όφειλαν, επέστρεψαν τα χρήματα στο ταμείο του Δήμου;
5) Έχετε προσφύγει για το θέμα στις αρμόδιες αρχές ή απλώς καταδικάσατε τον ΑΟΚ κόβοντας του κάθε επιχορήγηση;
Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και με διάθεση συνεργασίας για το καλό του συλλόγου.
Το ΔΣ ΑΟΚ.

Φεύγουν και οι παίκτες μετά την διοίκηση στο Κορωπί
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top