ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Euro 2020: Παρουσιάστρια είχε ατύχημα αλά… Σάρον Στόουν και έγινε viral (photos)

Euro 2020: Απίστευτο ατύχημα είχε μία εντυπωσιακή παρουσιάστρια αθλητικής εκπομπής για την διοργάνωση.

Η ιταλική τηλεόραση έχει παράδοση στις όμορφες και εντυπωσιακές παρουσιάστριες. Μάλιστα, οι περισσότερες εξ αυτών δεν βρίσκονται στην συγκεκριμένη θέση μόνο με την… ομορφιά τους, αλλά διαθέτουν και γνώση για το αντικείμενο με το οποίο ασχολούνται. Και φυσικά μιλάμε για το ποδόσφαιρο.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με την Πάολα Φεράρι, η οποία βρίσκεται στην παρουσίαση αθλητικής εκπομπής στην γειτονική χώρα. Και στην τελευταία της εμφάνιση βγήκε μ’ ένα άκρως αποκαλυπτικό σύνολο. Μάλιστα, δεν… κατάφερε να μην υποπέσει σε ατύχημα. Όμως, αυτό που την έκανε viral ήταν η κίνησή της, που ήταν ίδια μ’ αυτήν της Σάρον Στόουν στο «Βασικό Ένστικτο».

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε άμεσα viral και πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να χρησιμοποιήσουν την αργή κίνηση για να διαπιστώσουν αν όντως φορούσε εσώρουχο!

«Έγινε viral, χρησιμοποιούν περισσότερο το VAR γι’ αυτό το περιστατικό παρά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Συνέβη, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό», ήταν τα λόγια της εντυπωσιακής Πάολα Φεράρι για το περιστατικό.

Πηγή https://www.onsports.gr

Euro 2020: Παρουσιάστρια είχε ατύχημα αλά… Σάρον Στόουν και έγινε viral (photos)
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top