Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εργομετρικά, ιατρικές εξετάσεις και προετοιμασία στον Φωστήρα

Έχει ξεκινήσει προετοιμασία του Φωστήρα ενόψει της νέας χρονιάς, που θα βρει την ομάδα να αγωνίζεται για ακόμη μία σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Υπό τις οδηγίες λοιπόν του Λουκά Καραδήμου έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν οι βάσεις ενόψει της προσεχούς σεζόν που θα είναι πολύ δύσκολη και απαιτητική λόγω της πανδημίας. Πριν από μερικές ώρες στο ποδοσφαιρικό τμήμα υποβλήθηκε σε εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις με την κατάσταση των ποδοσφαιριστών να δείχνει άριστη κάτι που σημαίνει ότι αρκετοί εξ αυτών τα πήγαν πολύ καλά στη μεταβατική περίοδο και δεν άφησαν τον εαυτό τους.. άπραγο. Από εκεί και πέρα οι προπονήσεις είναι καθημερινές ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας λαμβάνουν χώρα και πρωινές κάτι που δείχνει το στόχο που έχει θέσει ο σύλλογος του Ταύρου αναφορικά με τη νέα σεζόν. Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι οι κιτρινόμαυροι θα κινηθούν για την απόκτηση τουλάχιστον τριών ποδοσφαιριστών χωρίς να γνωρίζουμε τις θέσεις και εντός των ημερών θα υπάρχουν εξελίξεις.

Κατά τα άλλα, τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστοί και οι αντίπαλοι της ομάδας κατά την περίοδο της προετοιμασίας καθώς και οι μεταγραφικές προσθήκες που θα δώσουν άλλη πνοή στον Φονέα.

Τα εργομετρικά της ομάδας έγιναν στο Life Ergo του Νίκου Δρακογιαννόπουλου και παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από τις μετρήσεις.Εργομετρικά, ιατρικές εξετάσεις και προετοιμασία στον Φωστήρα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top