Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επιστροφή Νίκου Λεμονή στην Προοδευτική, μαζί και ο Μιλτιάδης Ευσταθιάδης

Ο Αντώνης Αραβαντινός έδωσε τα χέρια με τον επιχειρηματία Νίκο Λεμονή που επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στο σύλλογο προκειμένου να βοηθήσει την προσπάθειά που θα γίνει από τον Αντώνη Αραβαντινό προκειμένου η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο.

Η παρουσία του θα δώσει άλλη αίγλη και ώθηση στην ομάδα του Κορυδαλλού που δείχνει διατεθειμένη να συσπειρωθεί και να είναι άκρως ανταγωνιστική.

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια θα είναι και ο καταξιωμένος γιατρός, Μιλτιάδης Ευσταθιάδης που έρχεται μαζί με τον Νίκο Λεμονή για να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το πρεστίζ της Προο.

Στο μεταγραφικό κομμάτι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν μαζικά όλες οι κινήσεις που έχουν γίνει από τη διοίκηση, η οποία δουλευέι προσεγμένα και όπως πρέπει βάσει των εισηγήσεων που έχουν γίνει από τον προπονητή.

Από την πλευρά του ο κόσμος δείχνει να στηρίζει την προσπάθεια της διοίκησης και ανυπομονεί να επιστρέψει τις εξέδρες του Κορυδαλλού προκειμένου να στηρίξει με το δικό του μοναδικό τρόπο την αγαπημένη του Προο στο νέο πρωτάθλημα.

Επιστροφή Νίκου Λεμονή στην Προοδευτική, μαζί και ο Μιλτιάδης Ευσταθιάδης
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top