Α' ΕΠΣΑ

Επίσκεψη ανθρωπιάς “ΣΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ” Κηπούπολη και ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού

Επίσκεψη ανθρωπιάς “ΣΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ” πραγματοποίησαν η Κηπούπολη και η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού

Στην σχετική ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:

Επίσκεψη ανθρωπιάς πραγματοποίησε η Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C. & ο Α.Ο. ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ, στο σύλλογο “ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ”, παραδίδοντας με αγάπη είδη πρώτης ανάγκης, σκορπίζοντας χαρά & χαμόγελα. Το σωματείο μας εκπροσώπησε ο προπονητής ΤΣΟΥΚΝΑΚΗΣ Δημήτρης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα που στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, άτομα που στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

🇹🇭Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C.🇹🇭❤️💙👏 #ΔΙΝΟΥΜΕ_ΑΓΑΠΗ_ΣΤΟΡΓΗ_ΑΝΘΡΩΠΙΑ #ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ #ΕΙΜΑΣΤΕ_ΔΙΠΛΑ_ΣΑΣ #ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ_ΣΕΒΑΣΜΟΣ #ΜΠΟΡΟΥΜΕ_ΕΙΝΑΙ_ΚΑΘΗΚΟΝ_ΜΑΣ Επίσκεψη αγάπης, στήριξης και ανθρωπιάς έκανε σήμερα αντιπροσωπεία της ομάδας μας με επικεφαλής την διοίκηση της ομάδας μας, οι κύριοι Μιχάλης Αγιουταντης,Δημήτρης Αγιουταντης, Σίμος Καραουλανης,Νίκος Καρλαφτης, Γιάννης Λεκακης και ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας Γιάννης Χρυσαφης καθώς και ο Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας κ. Αντώνης Αναστασιάδης βρέθηκαν στο ίδρυμα και σύλλογο “ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ” και παρέδωσαν με πολύ αγάπη είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, ρουχισμό και απαραίτητα αγαθά στους υπεύθυνους του ιδρύματος και έδωσαν χαρά και χαμογελα.Κοντα μας στην προσπάθεια αυτή ήταν και η ομάδα του Α.Ο. Κηπουπολης που θέλησε να συμβάλει σημαντικά με επικεφαλή τον κ.Τσουκνακη και τους ευχαριστούμε θερμά που ήρθαν δίπλα μας. Σίγουρα πλέον θα υπάρξει ξανά συνεργασία για καλό σκοπό σε όλα τα επίπεδα ανάμεσα στις 2 ομάδες.
Μπορούμε να προσφέρουμε πολλά μαζί και να δημιουργήσουμε. Η ομάδα μας θα συνεχίσει όπως πάντα να στηρίζει ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και εκτός από μια ποδοσφαιρική ομάδα είμαστε μια μεγάλη οικογένεια που θα προσφέρει κοινωνικό και πολιτιστικό εργο πάντα. Η ανθρωπιά και ο σεβασμός εκφράζουν την ομάδα μας και είναι καθήκον μας να στηρίζουμε κάθε άνθρωπο που το έχει ανάγκη. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους ανθρώπους στο “ΠΕΤΑΓΜΑ” για την φιλοξενία και ευχόμαστε κάθε χαρά και υγεία σε όλους. Το χαμόγελο σας σήμερα ηταν για εμάς πραγματικα ανεκτίμητο. Είστε οι ήρωες της ζωής… Συνεχίστε… Είμαστε δίπλα σας. 💙❤️👏 #TAFC #RESPECT #FAMILY #ΠΕΤΑΓΜΑ #AGIOUTANTIS_GROUP

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που στέκονται, κείμενο που λέει "AGIOUTANTIS GROUP πΙο ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ ΣΑΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΨΥΓΕΙΩΝ CONTAINER ME ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Ao COVER ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΚΑΚΗΣ INSURANCE AGENTS SA ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΝ ΑΤΟΜΩΝ ΝΟΗΤΙΚΗΥΣΤΕΡΗΣΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ gma. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ... ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ A.E. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΜΟΥ F.C."

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Επίσκεψη ανθρωπιάς “ΣΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ” Κηπούπολη και ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top