ΕΠΣΑΝΑ

Ενίσχυση με Χρ. Αρβανίτη, Ζήση Ζήκο, Καραγεώργο και Κυριακίδη η Δύναμη Αχαρναϊκού

Η ΔΥΝΑΜΗ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΖΗΣΗΣ ΖΗΚΟΣ ΕΝΩ ΗΔΗ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΜΕΝΙΔΙΑΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΟΝ ΘΗΣΕΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΥ

Δύναμη Αχαρναϊκού

Καλημέρα σε όλους τους φίλους.
Τεχνικός διευθυντής ο κύριος Χρήστος Αρβανίτης ,ένας βετεράνος του ελληνικού ποδοσφαίρου που η αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον φέρνει κοντά μας στο ξεκίνημα της νέας ομάδα μας.
Προπονητής ο κύριος Zikos Zisis όπου θα αναλάβει την αντρική ομάδα.Ένας καταξιωμένος με ήθος επιστήμονας,και οικογενειάρχης,είναι μαζί μας από το πρώτο λεπτό της νέας ιστορίας της ΔΎΝΑΜΗΣ.
Υποστηρικτής στο αθλητικό και κοινωνικό μας έργο,είναι,και εταιρεία SPORTGALLERY ΕΠΕ επίσημος αντιπρόσωπος της παγκόσμιου φήμης εταιρείας ένδυσης NIKE,όπου θα ντύσει την ομάδα μας.
Και τώρα τα ευχάριστα!!
Παικτες της ΔΥΝΑΜΗΣ ο Σωτήρης Καραγεώργος και ο Kostas Kuriakidis.
Δυο παιδιά άριστου ποδοσφαιρικού ήθους και όχι μόνο.Δυο ποδοσφαιριστές του τόπου μας που εκδιώχθηκαν,αλλά ξαναγύρισαν να τιμήσουν την πόλη τους,και να γράψουν το όνομα τους στις πρώτες σελίδες ιστορίας της ΔΎΝΑΜΗΣ.
ΚΑΛΏΣ ΉΛΘΑΤΕ ΌΛΟΙ,ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΠΟΥ ΈΦΥΓΑΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΌΛΗ ΜΑΣ ΠΊΣΩ,ΝΑ ΔΟΞΆΣΟΥΝ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΤΗΝ ΠΌΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΎΝΑΜΗ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΥ.
ΞΕΚΙΝΉΣΑΜΕ!!!!

 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Ενίσχυση με Χρ. Αρβανίτη, Ζήση Ζήκο, Καραγεώργο και Κυριακίδη η Δύναμη Αχαρναϊκού
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top