ΕΠΣΑ

Εκλογές 17 Μαϊου στον ΑΟ Βύρωνα που απάντησε στον Άκη Μιχαηλίδη

Με Δελτίο τύπου ο ΑΟ Βύρων έκανε γνωστό ότι στις 17/5 θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στις 19.00 στα γραφεία της ομάδας.

Αναλυτικά,

Ανακοινώνουμε ότι η γενική συνέλευση του συλλόγου μας με θέμα τον απολογισμό της σεζόν που τελείωσε και εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαΐου και ώρα 19:00 στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο «Δημήτρης Νικολαΐδης». Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί την Δευτέρα 18 Μαΐου την ίδια ώρα.

Με ανακοίνωση του ο ΑΟ Βύρωνα απάντησε στα λεγόμενα του Άκη Μιχαηλίδη μετά την ανάρτηση του προπονητή στο facebook.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους σχετικά με την δημοσιοποίηση από μέρους σας της ανακοίνωσης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook του πρώην προπονητή μας κ.Άκη Μιχαηλίδη σε ότι αφορά την αναφορά του στην ομάδα μας. Για την τάξη των πραγμάτων λοιπόν.

Η διαφορά φιλοσοφίας ίσως είναι μια έκφραση κλισέ αλλά και τόσο δυνατή ταυτόχρονα όταν η φιλοσοφία σου για τον αθλητισμό είναι αυτή που σε συντροφεύει από την ίδρυση σου μέχρι σήμερα. Και η δική μας είναι ήθος πάνω απ’όλα. Αθλητισμός και ήθος πάνε μαζί για μας. Όταν κάποιος λοιπόν δεν συμπλέει μ αυτή απλά δεν έχει θέση στον σύλλογο μας. Όσο αφορά την απόφαση μας για την απομάκρυνση του προπονητή κ. Μιχαηλίδη εμείς δεν αποδομούμε κανένα και είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά του στην άνοδο της ομάδας. Απλά για εμάς δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός δεν ήταν ποτέ όλα ή τίποτα δεν ήταν ποτέ ο πρώτος είναι τα πάντα και ο δεύτερος τίποτα.

Άλλωστε το «ταξίδι» αυτό το έχουμε ξανακάνει λίγο παλιότερα, αλλά δεν είναι πρωτόγνωρη για εμάς μια άνοδος. Τέλος είμασταν και είμαστε εραστές του ταξιδιού όχι του προορισμού όπως πολύ σοφά έγραψε ο Καβάφης «σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι» Ευχαριστούμε για την φιλοξενία.

Εκλογές 17 Μαϊου στον ΑΟ Βύρωνα που απάντησε στον Άκη Μιχαηλίδη
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top