ΗOT NEWS

Εκεί θα χτυπήσεις το επόμενο tattoo – Το μοντέλο που γδύνεται στο διαδίκτυο και προκαλεί τον κόσμο

Το επόμενο tattoo θα το χτυπήσεις στην Βερόνικα. Η newcomer του Playboy Ρωσίας, θα σε μυήσει στον δικό της κόσμο.

Λένε πως τα τατουάζ είναι η ιστορία μας γραμμένη πάνω στο σώμα μας. Δεν ξέρουμε αν ισχύει στην πραγματικότητα, αλλά για την ιστορία της Veronica Wonka, θα θέλαμε να μάθουμε τα πάντα. Ακόμη κι αν δεν είχε τατουάζ.

Η καλλονή από την Ρωσία φωτογραφήθηκα για το Playboy Ρωσίας και μας μίλησε για άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς της. «Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου ως μοντέλο, ποτέ δεν περίμενα πως θα ερχόταν η στιγμή που θα έλεγα πως είμαι tattoo model και για να γίνω πιο συγκεκριμένη tattoo lover. Πλέον χτυπάω κι εγώ επαγγελματικά tattoo και υπόσχομαι πως το επόμενο που θα κάνω θα είναι το Playboy Bunny».

Πώς αισθάνθηκε όταν χτύπησε το τηλέφωνο και δέχτηκε πρόταση από το Playboy; «Ήταν σαν όνειρο. Ποτέ δεν περίμενα να μπω στις σελίδες ενός περιοδικού με τόση μεγάλη ιστορία και το μεγάλο μου όνειρο είναι να ανακηρυχθώ Playmate για το 2020. Ξέρω πως είναι δύσκολο γιατί ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος αλλά πάντα θα ελπίζω».

Και πώς να μην ελπίζει όταν τα προσόντα είναι αδιαμφισβήτητα. Εσύ ακόμη σκέφτεσαι που θα χτυπήσεις το πρώτο (ή καλύτερα το επόμενο) tattoo σου;

Πηγή https://www.playboy.gr

Εκεί θα χτυπήσεις το επόμενο tattoo – Το μοντέλο που γδύνεται στο διαδίκτυο και προκαλεί τον κόσμο
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top