ΕΠΣΑΝΑ

Δύναμη Αχαρναϊκού: Αν δεν ήμασταν εμείς ξέρει ο Πασιαλής από πότε ο Αχαρναϊκός θα έπαιζε τοπικό;

Απάντηση και μάλιστα σκληρή έδωσε η Δύναμη στην πρόσφατη δήλωση του προέδρου του Αχαρναϊκού Βασίλη Πασιαλή επισημαίνοντας:

Με έκπληξη διαβάσαμε στο ηλεκτρονικό τύπο δήλωση του προέδρου του Αχαρναϊκού, όπου μεταξύ άλλων καταφέρετε προς εμάς και μας ξαναφωτογραφίζει όπως κάνει εδώ και εννέα μήνες! Μα καλά δεν βαρέθηκες, την ίδια πιπίλα τόσο καιρό να πιπίλας; Νομίζεις πως επειδή δεν μιλάμε πάει να πει ότι δεν έχουμε τίποτα να πούμε; Απλά σεβόμαστε την ομάδα και την ιστορία της! Αλλά εσύ το βιολί σου! Αντε να τα πούμε! Σε έχουν ενημερώσει ότι ο πρώην πρόεδρος, μας έκανε εξουσιοδότηση για να έχουμε πλήρη εικόνα χρεών του Αχαρναϊκού; Μάλλον όχι; Γιατί αν το ήξερες σήμερα δεν θα μιλούσες! Παρ’ όλα αυτά επέλεξες να μιλάς; Πασιαλή έχεις πει στον κόσμο και τον έχεις ενημερώσει πως ήσουν στην τριμελή διοίκηση που όρισε ο ΑΑΟ και τη χρεώσατε 160.000 ευρώ στον ΕΦΚΑ; Στα πρακτικά είχες δικαίωμα είσπραξης, δικαίωμα πληρωμής δεν είχες; Γι αυτό και ο Εισαγγελέας στο δικαστήριό σας έστειλε για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος! Πες τα γιατί τα κρύβεις; Λες ότι έκανες αγώνα για να προλάβεις να δηλώσεις την ομάδα στο πρωτάθλημα, αλλά δεν λες ότι το 2018, 2019, 2020 η ομάδα δηλώθηκε με ένα καταστατικό χιλιοεπικυρωμένο με διοικητική σύνθεση του 2015(!) και χωρίς καν να γνωρίζουν τίποτε οι συμμετέχοντες ότι είναι στο ΔΣ! Από τις 3/7/2020 όπου ήσουν και εσύ εκεί σας δηλώσαμε ότι τα χρέη δεν τα αναλαμβάνουμε και θέλουμε πρώτα εξυγίανση της ομάδας. Και είπατε όχι, δηλαδή πως δεν θέλατε να γίνει εξυγίανση, και όπως ήταν φυσικό, κάναμε αυτό που θα έκανε ένας λογικός και σώφρον άνθρωπος, δεν συνεχίσαμε! Πού κολλάς τώρα; Είχες φαίνεται ελπίδες ότι βρήκατε τους χαζούς για να φορτωθούν τα χρέη σας και στεναχωρήθηκες, που εν τέλει δεν τα αναλάβαμε; Ποια καμένη γη βρήκες, για πες μας; Σου αφήσαμε χρέη; Δεν βρήκες φωτισμό; Βρήκες απροπόνητους τους παίκτες; Και εφόσον εσύ λες ότι εμείς θέλαμε να καταστρέψουμε την ομάδα γιατί κάποιοι από τη «Επιτροπή Σωτηρίας», ζητούσαν να γυρίσουμε πίσω; Και μη μου πεις ποιος; Ο Παπούλιας, που σήμερα τον ευχαριστείς! Να σε ρωτήσουμε κάτι υπερήφανε φίλαθλε; Ρώτα τον πρώην Πρόεδρο φίλο σου, αν δεν ήμασταν εμείς από πότε ο ΑΟ Αχαρναϊκός θα έπαιζε στο τοπικό; Αν έχει ξεχάσει θα σας το θυμίσουμε, από το 2019. Για ρώτα τον συνάδελφό σου τον πρόεδρο της Μαρκό ποιοι μπήκαν μπροστά όταν όλοι σας γελάγατε στο συγκεκριμένο αγώνα που δεν υπήρχαν χρήματα για να πληρωθούν οι διαιτητές και να ξεκινήσει ο αγώνας; Που ήσουν τότε υπερήφανε φίλαθλε; Αλλά στο τέλος όμως εμφανίστηκες και ήσουν εκεί για να βρίσεις τα παιδιά(!) Και τέλος. Γιατί είναι και άλλα που θέλουμε να πούμε, τα οποία είναι και ποινικά κολάσιμα, αλλά δεν το συνεχίζουμε, μόνον και μόνον γιατί όπως προείπαμε, σεβόμαστε την ιστορία του Αχαρναϊκού και τίποτε άλλο! Μην ξανασχοληθείς ούτε με μας, αλλά ούτε κυρίως με τη Δύναμη. Ασχολήσου με τον ΑΟ Αχαρναϊκό και πως θα τον σώσετε»

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΥ ΠΑΣΣΙΑΛΗ ” ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΙΠΙΛΑ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ .ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ? ΑΠΛΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΥ”

Δύναμη Αχαρναϊκού: Αν δεν ήμασταν εμείς ξέρει ο Πασιαλής από πότε ο Αχαρναϊκός θα έπαιζε τοπικό;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top