Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δωρεάν συνδρομή σε παιδιά πολύτεκνων, ανέργων, μονογονεϊκών οικογενειών ο Αχαρναϊκός

Ο ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ Η ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΝΙΔΙΟΥ .Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004-2015 ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Η ομάδα του Μενιδίου στηρίζει έμπρακτα τους οικονομικά ασθενέστερους της περιοχής.
Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία τόσο για τον Δήμο Μενιδίου όσο και κατ’ επέκταση για τη χώρα, η νέα διοίκηση του Αχαρναϊκού δείχνει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο, βοηθώντας τους οικονομικά ασθενέστερους της περιοχής.
Συγκεκριμένα, προσφέρει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ όλη τη συνδρομή για την ερχόμενη σεζόν και όλο τον αθλητικό ρουχισμό στους πολύτεκνους, στους άνεργους και στις μονογονεϊκές οικογένειες του Μενιδίου, όπως επίσης και σε όσους έχουν εισόδημα κάτω από 8.000 ευρώ το χρόνο (κάτι που θα επιβεβαιώνεται με την επίδειξη της φορολογικής δήλωσης).
Η προσφορά ισχύει για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ομάδας, δηλαδή για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2004 μέχρι το 2015 και έχουν όνειρο να φορέσουν τη φανέλα του Αχαρναϊκού, βοηθώντας με το ταλέντο τους το ποδόσφαιρο του Μενιδίου.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του συλλόγου το πρωί 11 π.μ.-1 μ.μ. και το απόγευμα 5 μ.μ.-8 μ.μ. ή να επικοινωνούν με το 6942513311.
Οι εγγραφές θα γίνουν μέχρι τις 3 Ιουλίου και μετά τις 10 Αυγούστου όταν θα ξεκινήσει επίσημα η νέα σεζόν.

Δωρεάν συνδρομή σε παιδιά πολύτεκνων, ανέργων, μονογονεϊκών οικογενειών ο Αχαρναϊκός
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top