Β' ΕΠΣΑ

Δημιουργία Αθλητικών Τμημάτων ΑμεΑ ο ΑΟ Γλυφάδας

Πρωτοπορεί ο ΑΟ Γλυφάδας. Γίνεται η πρώτη ομάδα στα νότια με τμήματα ΑμεΑ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο αθλητισμός είναι άμεσα συνδεδεμένος με την ανάγκη του ανθρώπου να αγωνίζεται να ξεπεράσει τον εαυτό του και τις δυσκολίες του και να καταξιώνεται μέσα από την ίδια τη συμμετοχή του.
Ομα τα παιδια έχουν τις ίδιες ανάγκες την προσοχή μας και την αγαπη μας ιδιαίτερα αυτά που αγωνίζονται λιγο περισσότερο καθημερινά και είναι άξια θαυμασμού μας αλλά και μας εμπνέουν αισιοδοξία και ελπίδα για τον αγώνα της καθημερινής ζωής.

Όλα αυτά τα παιδιά είναι ήρωες και αυτό που χρειάζονται είναι ότι χρειάζονται όλα τα παιδιά την στήριξή μας και αυτά κατορθώνουν καθημερινά μικρά και μεγάλα θαύματα.

Έτσι στην οικογένεια του Α.Ο. Γλυφάδας καλωσορίζουμε όλα τα παιδιά που θα έρθουν από τη νέα χρονιά να μοιραστούν μαζί μας τα όνειρα μας και να είναι συνοδοιπόροι μας στο μεγάλο αυτό “ταξίδι”.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο 1ο Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας υπό την επίβλεψη γυμναστών και γυμναστών ειδικής φυσικής αγωγής.

Η πρωτοβουλία του Α.Ο.Γλυφάδας για τη λειτουργία αθλητικών τμημάτων ΑμεΑ γίνεται εθελοντικά και δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τους συμμετέχοντες.

Όλοι μοναδικοί… όλοι ίσοι!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Δημιουργία Αθλητικών Τμημάτων ΑμεΑ ο ΑΟ Γλυφάδας
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top