ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διαμαρτυρία στον Δήμαρχο Γαλατσίου για την υποβάθμισή του στο ΚΕΠ ο Ν. Αγγελής

Μετά τις καταγγελίες σε εφημερίδα του Γαλατσίου ο υπάλληλος στο ΚΕΠ Γαλατσίου επί της οδού ΤΡΑΛΛΕΩΝ ο Νικόλαος Αγγελής κατέβηκε με πανό για να διαμαρτυρηθεί στον Δήμαρχο Γαλατσίου για την άδικη όπως την θεωρεί υποβάθμισή του

Ο Νικόλαος Αγγελής το πρωί της Δευτέρας 22/3/2021 βγήκε με πανό και άλλους υποστηρικτές του να διαμαρτυρηθεί στον Δήμαρχο Γαλατσίου ζητώντας να εφαρμοστεί ο Νόμος δηλαδή το άρθρο 260 του ν. 4555/18 γιατί όπως υποστηρίζει τοποθετήθηκε άλλος Προϊστάμενος υπάλληλος από τον Δήμο ενώ ο ίδιος παρότι διαθέτει όλα τα απαιτούμενα προσόντα αλλά χρησιμοποιείται ως αναπληρωτής Προϊστάμενος.

Για το λόγο αυτό μάλιστα προηγουμένως προέβη σε Ανοικτή Επιστολή-Καταγγελία με αιχμές στην τοπική εφημερίδα του Γαλατσίου ΓΡΑΜΜΗ.

Ο Νίκος Αγγελής στην καταγγελία του υποστηρίζει ότι ο Δήμαρχος Γαλατσίου προφορικά του ανέφερε ότι “εντάξει έγινε κάποιο λάθος”

Ο Νίκος Αγγελής είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τον αγώνα του όπως μας δήλωσε μέχρι να δικαιωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη θητεία του ο σημερινός δήμαρχος είχε αντικαταστήσει αντιδημάρχους θεωρώντας ότι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Έτσι αναμένεται με ενδιαφέρον η δική του επόμενη κίνηση αν τελικά διαπιστωθεί ότι έχει γίνει λάθος οπότε και παραβίαση του νόμου.

Όπως υποστηρίζει επίσης ο Ν. Αγγελής η ζημιά που υφίσταται θα επηρεάσει και ολόκληρο τον συνταξιοδοτικό του βίο.

Διαμαρτυρία στον Δήμαρχο Γαλατσίου για την υποβάθμισή του στο ΚΕΠ ο Ν. Αγγελής
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top