ΕΠΣΑ

Δεν θα πληρώσουν παράβολο οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της ΕΠΣΑ

Δεν θα πληρώσουν παράβολα συμμετοχής οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της ΕΠΣΑ τη νέα περίοδο.

Αυτό σσύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχει το Plekto.gr.

Η ΕΠΣΑ πήρε αυτή την απόφαση θεωρώντας πως τα παράβολα που πλήρωσαν οι ομάδες πέρυσι και ουσιαστικά δεν αγωνίστηκαν, καλύπτουν και τη φετινή περίοδο, και δεν υπάρχει λόγος να πληρώσουν και νέα. Αναμφίβολα πρόκειται για μια σημαντική ανάσα για τα σωματεία, με την Ενωση να δείχνει για μια ακόμη φορά πως είναι δίπλα τους.

Επίσης, γίνονται ενέργειες προς την ΕΠΟ για να μειωθεί όσο γίνεται το κόστος των δελτίων, αφού αυτό το θέμα είναι της ομοσπονδίας και όχι της Ενωσης.

Τα νέα πρωταθλήματα θα γίνουν με τις ίδιες ομάδες, αλλά θα γίνει νέα κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων.

Σχετικά με το θέμα των ηλικιών, είναι υπό συζήτηση τόσο το θέμα των γεννημένων το 2000, όσο και αυτών που θα σταματούσαν λόγω ορίου ηλικίας.

Οσο για τις εκλογές, η ΕΠΣΑ έχει αποφασίσει να τις κάνει τέλη Ιουνίου, με στόχο να έχουν δικαίωμα συμμετοχής αν είναιν δυνατόν όλες οι ομάδες, ευελπιστώντας να έχουν τακτοποιήσει το θέμα του Μητρώου.

Επίσης πληροφορίες του soccerlive.gr αναφέρουν ότι στο προσεχές συμβούλιο της ΕΠΣΑ που θα γίνει το Μάιο, η εισήγηση του προέδρου, Παναγιώτη Δημητρίου, είναι να παραμείνουν τα… ηλικιακά δεδομένα των ποδοσφαιριτών ως έχουν.

Αυτό σημαίνει ότι για τη σεζόν 2021-2022, οι γεννηθέντες ποδοσφαιριστές την χρονολογία 2000 θα… λογίζονται και πάλι ως μικροί, ενώ, σε ό,τι έχει να κάνει με τους μεγάλους (οι γεννηθέντες το 1983), επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν για τελευταία φορά στα γήπεδα της ΕΠΣΑ.

Όσον αφορά τα παράβολα συμμετοχής, η ΕΠΣΑ, όπως αναμένονταν, πήρε την απόφαση να μην πληρώσουν εκ νέου η ομάδα, κάτι που φάνταζε ως λογικό.

Δεν θα πληρώσουν παράβολο οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της ΕΠΣΑ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top