Α' ΕΠΣΑ

Μπήκε μπροστά η Δόξα Βύρωνος: Ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Λόφου Κοπανά Κ’ Θέατρων Βράχων

Μεγάλη μαγκιά από την Δόξα Βύρωνος που μπήκε μπροστάρης σε ένα κρίσιμο ζήτημα εκφράζοντας και τεκμηριωμένα μάλιστα την εναντίωσή της στην ιδιωτικοποίηση του Λόφου Κοπανά Και Θέατρων Βράχων. Αναφέρει μάλιστα ότι κινδυνεύει η ελεύθερη πρόσβαση που έχουν οι πολίτες στην ιδιωτικοποίηση του Λόφου Κοπανά Κ’ Θέατρων Βράχων

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Δόξας Βύρωνος:

Η ομάδα μας με κατηγορηματικό τρόπο τάσσεται ενάντια στην απόφαση του εφετείου να κάνει δεκτό το αίτημα για την ιδιωτικοποίηση του λόφου Κοπανά και των Θεάτρων Βράχων.
Ως σύλλογος θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας, ώστε να συμβάλουμε με τον τρόπο μας και με όποιο μέσο διαθέτουμε στην αναίρεση της απόφασης. Η πόλη μας είναι από τις ελάχιστες περιοχές της Αττικής που οι πολίτες έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο στην ιδιωτικοποίηση του Λόφου Κοπανά Κ’ Θέατρων Βράχων και δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε κανέναν ιδιώτη να το αλλάξει αυτό.
Όπως πάντα θα είμαστε πρωτεργάτες σε κάθε μορφή αντίστασης, ενώ θα είμαστε στη διάθεση των πολιτικών δυνάμεων αλλά και των υπόλοιπων συλλόγων του Δήμου, εάν και εφόσον μας ζητηθεί. Θέλουμε να ελπίζουμε πως η δημοτική αρχή και οι λοιπές δημοτικές παρατάξεις, θα κάνουν το χρέος τους και θα ακούσουν τους πολίτες του Βύρωνα.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ της Δόξας

Μπήκε μπροστά η Δόξα Βύρωνος: Ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Λόφου Κοπανά Κ’ Θέατρων Βράχων
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top