Β' ΕΠΣΑ

Μπάμπης Κατσάνος (κόουτς Αστέρα Ζωγράφου): Το ποδόσφαιρο δεν πέθανε ποτέ

Την πεποίθησή του ότι το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει πιο δυνατό από αυτή την περιπέτεια υγείας που βιώνει η ανθρωπότητα εξέφρασε ο επιτυχημένος κόουτς του Αστέρα Ζωγράφου Μπάμπης Κατσάνος, σε μακροσκελή δήλωσή του στην οποία αναφέρει τα εξής:

Περνάμε μια δοκιμασία σαν λαός, η ανθρωπότητα, όλος ο πλανήτης έχει μπει σε μια παράξενη κατάσταση, είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία, που η κάθε χώρα την βιώνει ανάλογα με την κουλτούρα της.
Η Ελλάδα στις δύσκολες στιγμές δείχνει ότι μπορεί να συσπειρωθεί και να δημιουργήσει πολλά,είναι ευκαιρία μεγάλη, μετά το αγκάθι βγαίνει ρόδο, έτσι λέει μια σοφή παροιμία του λαού μας.
Το ποδόσφαιρο δεν πέθανε ποτέ, πέρασε παγκόσμιο πόλεμο,στην Ελλάδα εμφύλιο,
Είναι για εμάς τους πρωταγωνιστές,για τους διοικητικούς παράγοντες τις ενώσεις μας ,την ομοσπονδία μας τους διαιτητές, μια δύσκολη κατάσταση που δεν είναι στο χέρι κανενός να πάρει την σωστή απόφαση για την συνέχεια των πρωταθλημάτων.
Η αλήθεια είναι ότι μας έχει λείψει το ποδόσφαιρο,οι προπονήσεις,οι αγώνες.
Δεν θα πρέπει να βιαστούμε, πιστεύω ότι σιγά σιγά θα ξαναμπούμε στην καθημερινότητα μας.
Προέχει η ασφάλεια των αθλητών που με κάποια τέστ και διάφορες ιατρικές εξετάσεις να αρχίσουμε τις προπονήσεις και μετά στους αγώνες .
Δίνουμε χαρά και εκτόνωση στον κόσμο ,είναι απαραίτητη η ψυχαγωγία ενός λαού.
Το ποδόσφαιρο είναι το όπιον του λαού έλεγαν κάποιοι, κάποτε… αλλά όπως προείπα παραπάνω πρέπει να προσέξουμε την υγεία όλων των πρωταγωνιστών .
Περιμένουμε με αγωνία τη στιγμή που θα μας επιτρέψουν να ξεκινήσει η αθλητική δραστηριότητα,το είπε και ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη που έδωσε , είπε να ελευθερώσει την άσκηση είναι στην πρώτη του σκέψη.
Στο Αστέρα Ζωγράφου είχαμε δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια,που παρόλο τώρα που δεν βρισκόμαστε καθημερινά επικοινωνούμε με διάφορους τρόπους όλοι,ο πρόεδρος,τα παιδιά μεταξύ τους, εμείς η τεχνική ομάδα,ο φυσιοθεραπευτής μας, μια όμορφη ζεστή οικογένεια γεμάτη υγεία.
Ευτυχώς όλοι είναι καλά και περιμένω να ξανά σμίξουμε.
Σαν ομαδα παίζαμε καθαρό ποδόσφαιρο σε όλα τα παιχνίδια, είχαμε φορμαριστεί και περιμέναμε το τελικό μας σπριντ για να κόψουμε το νήμα της ανόδου,που παρότι δεν ήταν ο αρχικός μας στόχος είδαμε ότι μπορούμε να κάνουμε το βήμα αυτό.
Έχουμε φτιάξει μια ομάδα που χωρίς πολλές προσθήκες μπορεί να είναι στην πεντάδα της Α’ κατηγορίας,του χρόνου, από τον όμιλο αυτό πιστεύω ότι δύο ομάδες μόνο μπορούν να σταθούν στην Α κατηγορία.
Περιμένουμε να μας δώσουν την άδεια να αρχίσουμε να ξαναπαίξουμε ποδόσφαιρο , να δώσουμε χαρά στους δημότες μας, και σ’ην γειτονιά αυτή της Αθήνας που σφύζει από ζωή και δίψα για ποδόσφαιρο.
Καλή αντάμωση !!!
Αλλά μέχρι τότε πρέπει να πειθαρχείσουμε να μείνουμε μέσα στο σπίτι,να προσέξουμε τον συνάνθρωπο μας .
Εύχομαι υγεία στους παράγοντες των ομάδων και στην διοίκηση της ΕΠΣΑ, τους προπονητές τους ποδοσφαιριστές τους διαιτητές μας και περιμένω να ανταμώσουμε όλοι υγιείς

Μπάμπης Κατσάνος (κόουτς Αστέρα Ζωγράφου): Το ποδόσφαιρο δεν πέθανε ποτέ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top