Α' ΕΠΣΑ

Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας: Δέσμευση Γιάννη Βούρου για τα έργα στο γήπεδο

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας έδειξε για ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον του προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και την έμπρακτη στήριξη σε δύσκολη εποχή

Δελτίο Τύπου 21/7/2021
—————————-
Συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης Γιάννη Βούρο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Τάσο Κωνσταντινίδη είχε την Τρίτη 20/7, αντιπροσωπεία της διοίκησης του Άτταλου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Τζέλη τον Αντιπρόεδρο Βασίλη Γεωργιάδη και το μέλος του ΔΣ Θοδωρή Καϊπάνο.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα του συλλόγου για τα οποία απαιτείται η αρωγή του δήμου για την επίλυση τους.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την επιτακτική ανάγκη αντικατάστασης του χλοοτάπητα (κάτι για το οποίο ο Δήμαρχος έχει δεσμευθεί από τον περασμένο Μάρτιο) καθώς η πολύ κακή του κατάσταση πέραν των αγωνιστικών δυσχερειών που προκαλεί, δημιουργεί και αυξημένο κίνδυνο τραυματισμού στους αθλητές του συλλόγου.

Οι διοικούντες του σωματείου ζήτησαν να δρομολογηθούν ει δυνατόν, οι συντομότερες γραφειοκρατικές διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου, κάτι που ο δήμαρχος δεσμεύθηκε να πράξει ώστε η ολοκλήρωση να γίνει εντός διμήνου.

Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας: Δέσμευση Γιάννη Βούρου για τα έργα στο γήπεδο
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top