ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Οι διαδικασίες για την ανάδειξη των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών(τριών), ομάδων και προπονητών του 2020 άρχισαν. Ο ΠΣΑΤ, που διοργανώνει από το 1954 την παραδοσιακή ψηφοφορία, ολοκληρώνει την αποστολή της αλληλογραφίας στις εθνικές ομοσπονδίες για να στείλουν στον Σύνδεσμο τις προτάσεις τους, με τις πιο σημαντικές επιτυχίες της χρονιάς στο άθλημά τους. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει, εντός του Ιανουαρίου, η φάση διεξαγωγής της ψηφοφορίας μεταξύ των αθλητικών συντακτών, μελών του ΠΣΑΤ, για την ανάδειξη των κορυφαίων του 2020. Μιας χρονιάς που σημαδεύτηκε από την πανδημία και στον αθλητισμό. Με πολλές αρνητικές συνέπειες, όπως είναι η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ο χρόνος και ο τρόπος διεξαγωγής της ιστορικής τελετής της βράβευσης των αρίστων του 2020 θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της πανδημίας.

ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Το ΔΣ του ΠΣΑΤ ενημερώνει τα μέλη του, που είναι συγγραφείς, ότι θέτει στη διάθεσή τους την ιστοσελίδα του (psat.gr) και τη σελίδα του στο facebook (ΠΣΑΤ) για να παρουσιάσουν το συγγραφικό τους έργο και να τους γνωρίσουν καλύτερα όχι μόνο οι συνάδελφοι μας αλλά και ευρύτερα το φίλαθλο κοινό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το δηλώσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση psatds@gmail.com.

 

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top