Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επιβεβαίωση: Απόφαση σταθμός: Άνοδος στην Γ’ Εθνική για Ηλιούπολη, Καραβά και τους 2ους 5 Ενώσεων

Συνεδρίασε σήμερα 19/6 η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρόντος του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Ενέκρινε το πρακτικό της Επιτροπής Διοργανώσεων, βάσει του οποίου προβιβάζονται στην Γ’ Εθνική κατηγορία οι 3ες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης των πρωταθλημάτων Α’ κατηγορίας των ιδρυτριών Ενώσεων της ΕΠΟ, ΕΠΣ Αθηνών, ΕΠΣ Πειραιά και ΕΠΣ Μακεδονίας, εφόσον το πρωτάθλημα τους διεξάγεται σε έναν όμιλο, ή η καλύτερη 2η ομάδα, εφόσον το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο (2) ομίλους (άρθρο 20. παρ. 10 του ΚΑΠ). Αντιστοίχως, προβιβάζονται στη Γ’ Εθνική και οι 2ες ομάδες των αντιστοίχων πρωταθλημάτων των ΕΠΣ Λάρισας και Αχαΐας, με βάση το κριτήριο ότι είναι οι μεγαλύτερες πληθυσμιακά Ενώσεις. Για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δύο (2) ποδοσφαιριστών γεννηθέντων την 1η Ιανουρίου 2000 κι εντεύθεν.

Αυτό επιβεβαιώνει ότι ανεβαίνουν στην Γ Εθνική από την Α’ ΕΠΣΑ και ο Καραβάς από τον Πειραιά. Παράλληλα επιβεβαιώνεται απόλυτα το προ ενός μηνός ρεπορτάζ που είχε κάνει στον Real-Fm στην εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου, η ιστοσελίδα μας fotisnewsmatch.gr όπου και είχε μεταδοθεί σε Πανελλήνια εμβέλεια.

Επιβεβαίωση: Απόφαση σταθμός: Άνοδος στην Γ’ Εθνική για Ηλιούπολη, Καραβά και τους 2ους 5 Ενώσεων
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top