Β' ΕΠΣΑ

Αποχώρησε ο Γιάννης Σκαρπέλης από την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Περιστερίου

Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Περιστερίου στην οποία πρόσφερε αρκετά πράγματα ανακοίνωσε ο επιτυχημένος και προχωρημένος με την φιλοσοφία του σύγχρονου ποδοσφαίρου κόουτς Γιάννης Σκαρπέλης

Μετά από τρία χρόνια λοιπόν δημιουργικής πορείας αποχωρεί από το σύλλογο των δυτικών προαστίων με τον ίδιο να ευχαριστεί τα πρόσωπα που συνεργάστηκε.

Αναλυτικά

Μετά από σχεδόν 3 χρόνια ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την ομάδα. Έκλεισε ένας όμορφος κύκλος για εμένα. Πιστεύω ότι τους στόχους που βάλαμε μέσα σε αυτό το διάστημα τους κατακτήσαμε χωρίς ο δρόμος να ήταν εύκολος. Με μεγάλες ιδιαιτερότητες καταφέραμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο και πάνω από όλους τον κύριο Ρίζο που ότι και να πω είναι λίγο για αυτόν τον άνθρωπο. Μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω και να δείξω την δουλειά μου. Με πίστεψε και με στήριξε πραγματικά .Επίσης να ευχαριστήσω τον γενικό αρχηγό Σωτήρη Σκλάβο που ήταν πάντα δίπλα μου. Τελευταίους αφήνω τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω που κάθε φορά με έκαναν περήφανο και με έκαναν να μην σταματάω να τους πιστεύω κάνοντας πράγματα που κάνεις δεν πίστεψε και ίσως μόνο εγώ το έκανα και τελικά είχα δίκιο και δικαιώθηκα.

Αποχώρησε ο Γιάννης Σκαρπέλης από την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Περιστερίου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top